15 TEMMUZ RUHU, TÜM MERSİN’İ SARDI


Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından kent merkezinin çeşitli noktalarında yer alan Atatürk siluetlerine, 15 Temmuz hain darbe girişiminin birinci yılında Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’ın mesajı yazıldı.
Mersin Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı tarafından Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’ın talimatıyla kent merkezinde çeşitli noktalara yerleştirilen ışıklı Atatürk siluetlerinde, bu sefer de 15 Temmuz’a ithafen “Sonuna Kadar Demokrasi, Sonsuza Kadar Cumhuriyet” mesajları yer aldı. Vurgulanan mesaj, Mersinli vatandaşlar tarafından yoğun olarak kullanılan ana arterlerde gözler önüne serildi. Böylelikle Atatürk siluetlerinde halkın birlik, bütünlüğünü, ortak duygu ve düşüncelerini paylaşan bu ve benzeri mesajlar Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından bir kez daha hatırlatıldı.
Yerleştirilen mesaj ile başta Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz ve tüm Mersin halkının darbeye karşı olan net tavrı da gözler önüne serildi.


0 Yorumlar

Yorum Gönder