MERSİN SAHİLLERİ DENİZ SEZONUNA HAZIRLANIYOR


Mersin Büyükşehir Belediyesi bünyesinde hizmet veren Denizkızı Turizm A.Ş., sahilleri yaza hazırlıyor. Cankurtaranlardan şezlonglara, şemsiyelerden duş ve WC kabinlerine kadar sahillerde her detayı düşünen Denizkızı, Akdeniz’in incisi Mersin’de deniz turizmini atağa geçirmeyi planlıyor.
Mersin sahilleri kaliteyle tanışıyor
Mersin Büyükşehir Belediyesi Denizkızı Turizm A.Ş., Yapraklı Koy, Susanoğlu, Kızkalesi ve Ayaş sahillerinde sezon hazırlık çalışmalarını ara vermeden sürdürüyor. Sahillerin belirli bölgelerinin Büyükşehir Belediyesi yetki ve sorumluluk alanlarına dahil edilmesiyle birlikte gerekli planlama ve hazırlık çalışmalarını tamamlayan Büyükşehir Belediyesi, kendi bünyesinde hizmet veren Denizkızı Turizm A.Ş. aracılığı ile yerli ve yabancı turistleri Mersin’e yakışır bir görüntüyle karşılamaya hazırlanıyor. Denizkızı tarafından temiz ve güvenli bir ortam oluşturmak amacıyla başlatılan çalışmalar sona yaklaşırken, Yapraklı Koy, Susanoğlu ve Ayaş’ta şezlonglar sahillerdeki yerlerini aldı.
Öte yandan sahillerde önemli bir ihtiyaç olarak kaydedilen büfelerde soğuk içecekler ve atıştırmalık yiyecekler satışa sunulacak. Ayrıca WC, duş ve soyunma kabinleri de temiz ve hijyenik bir ortamda vatandaşların hizmetine sunulacak. Kaliteli hizmeti uygun fiyatla vatandaşın hizmetine sunan Denizkızı Turizm A.Ş., duş, WC ve soyunma kabinlerinden ücretsiz olarak faydalanılmasına olanak sağlayacak.
Tatilini güvenli bir ortamda huzur içerisinde geçirmek isteyen vatandaşlar için, güvenlik görevlileri ve hizmet personellerinin yanı sıra cankurtaranlar da sahillerde görev alacak.

Konuyla ilgili Denizkızı Turizm A.Ş.’den yapılan açıklamada, hazırlıklarda sona yaklaşıldığı belirtilirken, en kısa sürede bütün hazırlıkların tamamlanacağı ve Mersin’in sorunsuz bir şekilde karşılayacağı tatil sezonunu en iyi şekilde kapatabilmesi için gerekenin yapılacağı kaydedildi.

0 Yorumlar

Yorum Gönder