İLK ANNELER GÜNÜNÜ KUTLADILAR


Hayata geçirdiği birçok hizmette sosyal belediyecilik anlayışıyla hareket eden Mersin Büyükşehir Belediyesi, doğumu yaklaşan ve yeni doğum yapıp bebeklerini kucaklarına alan anneleri, Anneler Günü dolayısıyla ziyaret etti.
Yeni doğum yapan ve Mersin Şehir Hastanesi’nde yatan yaklaşık 100 anne ve bebeğine hediyeler götüren Büyükşehir Belediyesi çalışanları, hastanelerde yatan hastaları düzenli olarak ziyaret ettikleri ‘Bir Nefes Sıhhat Projesi’ni bu kez Anneler Günü münasebetiyle gerçekleştirdi.
Mersin Büyükşehir Belediyesi çalışanları, yeni doğum yapmış ve yapacak olan annelerin kutlayacakları ilk Anneler Günü’nün Büyükşehir Belediyesi tarafından kutlanarak, bu sayede unutamayacakları bir hatıra yaşamalarını istediler.
‘Bir Nefes Sıhhat Projesi’ kapsamında, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz adına hastanede yatan annelere yeni doğan takımı, oyuncaklar ve çeşitli hediyeler götüren ekipler, Başkan Kocamaz’ın selam ve sevgilerini annelere iletti.

Kendilerine getirilen hediyelerden dolayı mutlu olan ve böyle anlamlı bir günde hatırlandıkları için duydukları memnuniyeti dile getiren anneler, bu düşünceli davranışları sebebiyle Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’a teşekkür ederek, selam ve sevgilerini gönderdiler.

0 Yorumlar

Yorum Gönder