EMLAK VE ÇEVRE TEMİZLİK VERGİSİNDE SON GÜN 31 MAYIS


Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, 2017 yılı Emlak ve Çevre Temizlik Vergisinin ödeme süresinin 31 Mayıs 2017 günü mesai saati bitiminde sona ereceğini belirtti.
Konu ile ilgili açıklama yapan Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, vergilerini henüz ödememiş vatandaşlara çağrıda bulunarak, ödemelerin son güne bırakılmamasını istedi.
Vatandaşların yoğunluk yaşamamaları için gerekli çalışmayı yaptıklarını da belirten Başkan Can, “1319 Sayılı Emlak Vergisi Kanununa göre, Emlak Vergileri Mayıs ve Kasım ayı olmak üzere 2 eşit taksitle ödeniyor. Emlak ve Çevre Temizlik Vergilerinin 1.nci taksit ödeme süresi 31 Mayıs ayı sonuna kadar olup, vatandaşlarımızın ödemelerini son güne bırakıp, yoğunluk yaşamamaları için gerekli önlemler alındı. Vatandaşlarımız vergilerini, gerek internet üzerinden www.tarsus.bel.tr adresini kullanarak, gerekse Boya Tesislerimizdeki Veznemiz, 100. Yıl Atatürk Çarşısındaki Veznemiz, Kaymakamlık Binası içerisinde bulunan veznemiz ile yeni hizmet vermeye başlayan Belediye Nikah Salonu içerisinde bulunan veznemize yatırabilirler. Hemşerilerimizin ödemelerini son güne bırakmamaları için uyarıda bulunuyoruz. Zamanında yapılan ödemeler halkımız ve belediyemizin lehine olacaktır. Ödenen her vergi hizmet olarak vatandaşlarımıza dönecektir” ifadesini kullandı.
Başkan Can, ayrıca 616 25 12 nolu telefondan dahili 1407 nolu telefonu arayarak

Mobil Tahsilat Aracı hizmetinden faydalanabileceğini belirtti.

0 Yorumlar

Yorum Gönder