BEYLİCE MAHALLESİ SOSYAL YAŞAM MERKEZİ AÇILIYOR


Tarsus Belediyesi tarafından kırsal mahallelere hitap etmek amacıyla düzenlenen ‘Bereket Diyarı Tarsus Köy Şenlikleri’nin üçüncüsü 21 Mayıs 2017 Pazar günü Beylice Mahallesi’nde yapılacak. Etkinlikler kapsamında Beylice Mahallesi’nde yapılan Sosyal Yaşam Merkezi’nin açılışı da yapılacak.
Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, birlik, beraberlik ve kaynaşmayı ‘Bereket Diyarı Tarsus Köy Şenlikleri’ ile sağlamayı hedef aldıklarını söyledi.
Tarsus Köy Şenlikleri kapsamında Tarsus Belediyesi tarafından bir kırsal mahalle merkezi seçilerek çevre kırsal mahallelerde oturanların da bu etkinliğe katılmasını sağladıklarını belirten Başkan Can, Köy Şenlikleri ile vatandaşların iç içe olmalarına vesile olduklarını belirtti.
Başkan Can, Beylice Mahallesi Sosyal Yaşam Merkezini Tarsusluların hizmetine sunacaklarını söyledi.
Atıl vaziyette olan bütün köy okullarının yapımına talip olduklarını belirten Başkan Can, ilk olarak harabe halde olan İbrişim Mahallesi’ndeki Köy Okulunu Sosyal Yaşam Merkezi haline getirerek vatandaşın hizmetine sunduklarını, bu haftaki Köy Şenlikleri kapsamında da açılışı yapılacak olan Beylice Mahallesi’ndeki okul alanını da Sosyal Yaşam Merkezi’ne dönüştürdüklerini belirtti.
Başkan Can, “Bu haftaki Köy Şenliğimizi 21 Mayıs 2017 Pazar günü saat:10.00-16.00 arasında Beylice Mahallemizde yapacağız. İlerleyen haftalarda yine farklı mahalle merkezleri ile tüm kırsal mahallelerimize bu etkinliğimizi taşıyacağız. Etkinliğimiz içerisinde yöresel yemek stantları, çocuklarımıza ve vatandaşlarımıza yönelik eğlenceler, yemek programları, kına ve düğün merasimleri, animasyon gösterileri ve yerel sanatçı konserleri tertipliyoruz. Etkinliğimize tüm hemşerilerimiz davetlidir" dedi.

Öte yandan, “Bereket Diyarı Tarsus- Köy Şenlikleri”  etkinliğine Topaklı, Ulaş, Çakırlı, Yalamak, Meşelik, Çavdarlı mahallelerinden hareket edecek otobüslerle vatandaşlar Beylice Mahalle merkezine götürülecek.

0 Yorumlar

Yorum Gönder