İBRAHİM GÜL, GAZİ ASKER VE AİLESİNİ ZİYARET ETTİ


17 Aralık 2016 tarihinde Kayseri'de teröristlerin çarşı iznine çıkan askerlerin bulunduğu halk otobüsüne bomba yüklü araçla düzenlediği saldırıda ağır yaralanarak gazi olan Recep Genç(21) tedavi gördüğü hastaneden taburcu edilerek Tarsus’taki baba ocağına getirildi.
14 askerin şehit olduğu saldırıda terhisine 80 gün kala ağır yaralanan topçu er Recep Genç, tedavi gördüğü Kayseri Memorial hastanesinden taburcu edildi.
Tarsus’un Kavaklı mahallesi 2459 sokak 22  nolu evin duvarına Türk bayrağı asılan Recep Genç’in ziyaretine AK Parti Tarsus ilçe Başkanı İbrahim Gül ziyarette bulundu.
Gazi asker Recep Genç ile anne ve babası Semire ve Resul Genç’e geçmiş olsun dileklerini ileten AK Parti ilçe Başkanı İbrahim Gül, “Askerimiz o menfur saldırıda ağır yaralanmıştı. Yaklaşık 5 aydır Kayseri’de hastanede tedavi görüyordu. Şimdi baba ocağına geldi, tedavisine burada devam edilecek. Devlet ve millet olarak her türlü desteğe hazırız. Onlar bizim varlık sebebimizdir. Allah şifa versin, geçmiş olsun” dedi.
Boynu, elleri ve ayaklarından ağır yaralanan ve sağ ayağının parmakları kesilen gazi asker Recep Genç, tugayın önünde otobüse bindiğini, aracın hareket etmesinden bir süre sonra patlamanın meydana geldiğini ve sonrasını hatırlamadığını, gözlerini hastanede açtığını söyledi.
Genç ailesi, AK Parti ilçe Başkanı İbrahim Gül'ün ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getirip, teşekkür etti.


0 Yorumlar

Yorum Gönder