ÜNLÜ TİYATROCU SUNAY AKIN TARSUS’TA YOĞUN İLGİ GÖRDÜ


Tarsus Belediyesi tarafından Sevgililer Günü nedeniyle düzenlenen programda sahne alan Sunay Akın ‘Bir Çift Güvercin’ adlı tek kişilik oyunu ile yoğun ilgi gördü.
75. Yıl Kültür Merkezi'nde düzenlenen etkinliğe Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, MHP İlçe Başkanı Ertuğrul Bodur, Mersin Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Kerim Tufan ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Yaklaşık 2 saat sahnede kalan şair, yazar, gazeteci, tiyatrocu Sunay Akın yaptığı gösterisi ile izleyenleri büyüledi. Program sonunda seyirciler sahneye güller atarak sanatçıya teşekkür etti.
Sanatçıyı tebrik eden Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, günün anısına Nusret Mayın Gemisi’nin işlemeli tablosunu hediye etti.
Gecede söz alan Belediye Başkanı Şevket Can, sevginin günü, ayı,  yılı olmadığını. 14 Şubat, sevgi denilen kutsal duygunun, sembolik olarak kutlandığı bir gün olduğunu söyledi.
Başkan Can, ‘’Sevginin olduğu yerde güzellik olur. Sevginin olduğu yerde güven ve barış kendiliğinden gelir. Tabi sadece aile içerisindeki sevgi değil, insanların toplum içerisinde birbirine sevgi ve saygıyla bakması, o toplumun barış ve sevgi içerisinde yaşaması demektir. Güler yüzlerin çoğalması demektir ve insanların birbirlerine güvenle bakabilmesi demektir.
Sevgililer günü bizim için bir fırsat olsun, sevgilerimizi paylaşalım ve çoğaltalım. Gizlenmiş sevgi kalmasın içimizde, sevdiklerimize anlatalım onları karşılıksız ne kadar çok sevdiğimizi en içten duygularımızla ve en samimi ifadelerimizle belirtelim bugün birlik ve beraberliğimizin güçlendiği bir gün olsun.

Sevginin olduğu yerde güvende kendiliğinden gelir, barışta kendiliğinden gelir, her gününüzün sevgililer günü gibi olmasını temenni ediyorum. Birbirimizi her zamankinden daha fazla sevmek dileğiyle Sevgililer Günü’nüzü kutlar, her gününüzün sevgi içinde olmasını dilerim’’ dedi.

0 Yorumlar

Yorum Gönder