DR. HALUK BOZDOĞAN: ‘’HAYIR DEMEK İÇİN BİNLERCE NEDENİMİZ VAR’’


Geçtiğimiz dönem CHP’den  Tarsus Belediye Başkan Adayı olan Dr. Haluk Bozdoğan  referandum  çalışmalarına destek vermek üzere  CHP Tarsus ilçe  binasına gelerek ‘’HAYIR demek için  binlerce nedenimiz var’’ dedi.
CHP Tarsus ilçe binasında  Dr. Haluk Bozdoğan’ı karşılayan  başkan yardımcısı Ahmet Daban,  genel merkezlerinin  talimatları doğrultusunda  referandumla ilgili  çalışmalara devam ettiklerini  Dr. Haluk Bozdoğan’ın  verdiği destekten dolayı teşekkür etti.

Referandum çalışmalarına destek vermek üzere  CHP Tarsus ilçe binasına gelen  Dr. Haluk Bozdoğan da yaptığı konuşmada  bir devletin  parti  devleti olmasının  önünü  açacak  yeni bir anayasa ile karşı karşıya olduğumuzu ifade ederek  ‘’ Yeni  sistemde  Cumhurbaşkanı  bütün yetkileri elinde  bulunduracak.  İstediği bakanları  atayacak,  istediği kanun hakkında kararnameleri çıkarabilecek.  Bugün bilim insanlarımız  bir gün içinde  kapı dışarı edildiler. Bu anayasa değişikliği yerine geldiğinde bunların daha beteri olacak’’ diyen Bozdoğan  konuşmasına  devamla  ‘’Hayır demek için  binlerce  nedenimiz var.  Bu bizim son şansımız her yeri gezeceğiz, inşallah her şey hayırlı olur’’ şeklinde konuştu.

0 Yorumlar

Yorum Gönder