BAŞKAN GÜL, TÜM İŞÇİ EMEKLİLERİ DUL VE YETİMLERİ DERNEĞİ TARSUS ŞUBESİNİ ZİYARET ETTİ…


Adalet ve Kalkınma Partisi  (AKP) Tarsus İlçe başkanı  İbrahim Gül ve  yönetim kurulu üyeleri  Tüm İşçi Emeklileri Dul ve Yetimleri Derneği  Tarsus Şubesini ziyaret etti.
Başkanı Gül ve  yönetim kurulu üyelerini kapıda karşılayan  Tüm Emek-Der Tarsus Şube Başkanı  Mehmet Bülent Gözener,  ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, İbrahim Gül’ün AK parti  ilçe Başkanlığına atanmasından sonra gerçekleştirdikleri ziyarette  dernek olarak  çalışmalarını yürüttükleri  konut projesi ve  emeklilerin   sorunlarını  Başkan Gül’e   ilettiklerini Başkan Gül’ünde  her zaman  kendilerinin yanında  olacaklarını ifade  ettiğini  dile getirdi.
‘’Siyasetçiler olarak emeklilere ne kadar hizmet etsek azdır’’ diyen  AK parti İlçe başkanı İbrahim Gül, hayatın her kademesinde  emeği olan emeklilerin arasında  olmaktan mutlu olduğunu söyledi. Başkan Gül, ‘’Ak parti olarak  yaptığımız hizmetler ortada.  Bunu gören  vatandaşlarımızın  partimize olan teveccühleri  giderek artıyor’’ diyen Gül , konuşmasına devamla şunları söyledi:

‘’Türkiye olarak büyüdükçe başta ABD olmak üzere birileri rahatsız oluyor.  İlerlememizi ve  büyümemizi yavaşlatmak için  oyun üzerine oyun kuruyorlar.  Bizlerde bu oyunları bozarak bugünlere geldik. Yıllardır bu ülkeyi koalisyon ve krizlerle yönetenler bu durumun devam etmesini istiyorlar. MHP ve AK parti birlikte hareket etmesiyle  anayasanın  18 maddesi değişti.  18 Nisan’da da sizlerin önüne gelecek.  Cumhuriyetimiz ve rejimimiz yerinde kalıyor. Sadece sistemi değiştiriyoruz.  Bu sistemle  koalisyonlar ve  krizler son bulacak’’ şeklinde konuştu.

0 Yorumlar

Yorum Gönder