TARSUS ESKİ ADLİYE BİNASI RESTORE İÇİN YATIRIM PROĞRAMINA ALINDI



Adalet ve Kalkınma  Partisi Tarsus İlçe Başkanı İbrahim Gül, eski adliye binasının  restore edilmesi için yatırım proğramına alındığı müjdesini verdi.
Gül, konu ile ilgili olarak yaptığı yazılı açıklamada şunları söyledi: ‘’Kültür Ve Turizm Bakanlığının   2017  Yılı   yatırım  programına,   Kalkınma  Bakanımız  Sayın   Lütfi  Elvan  tarafından       Tarsus  eski  Adliye  binasının  müze  olarak  restore  edilip  tamir ve bakımının yapılması İçin  18  Milyon TL. ödenek çıkartıp  yatırım  proğramına  aldırılmıştır .
   Şehir merkezinde   bulunan  eski adliye  binası  artık  Antik Yolun yanında  modern ve tarihi dokuya  uygun  olarak,  Tarsus modern bir  müzeye  kavuşacaktı. Sayın  Bakanımız  Lütfi Elvan’a  Tarsus  adına  teşekkür  ediyoruz . İnşallah  kısa bir zaman sonra  Tarsus’a yeni yapılacak olan  hastanenin de   ihalesinin yapılacağı  müjdeli  haberi  sayın bakanımızdan  bekliyoruz .
Tarsus’ta  yapılacak olan yatırımların  takipcisi  olacağız  ve  bu  yatırımların    bir an önce  yapılabilmesi için  elimizden gelen tüm gayretimizi  Tarsus Ak Parti İlçe Teşkilatı olarak  ortaya  koyuyoruz. Bir an önce  Tarsus’a  bu hizmetlerin kavuşmasını  sıkı bir şekilde  takip ediyoruz.’’


0 Yorumlar

Yorum Gönder