SEYYAR SATICILARA OPERASYON


Mersin Büyükşehir Belediyesi, halk sağlığını tehlikeye atan, emniyet ve asayişi olumsuz etkileyen seyyar kokoreç ve köfte satıcılarına operasyon düzenledi. Gece saatlerinde düzenlenen operasyonda 8 kokoreç ve köfte aracı ile çok sayıda malzemeye el koyuldu.
Mersin BüyükÅŸehir Belediyesi Zabıta ekipleri, vatandaÅŸlardan gelen ihbarlar üzerine harekete geçerek, YeniÅŸehir Ä°lçe Emniyet Müdürlüğü’ne baÄŸlı Polis ekipleriyle beraber gece saatlerinde birden çok noktaya eÅŸ zamanlı operasyon düzenledi.
Yenişehir İlçesi H.Okan Merzeci Bulvarı, 34. Cadde, Üniversite Caddesi ve Ali Kaya Mutlu Caddesi üzerinde satış yapan seyyar satıcılara yönelik operasyonda, kokoreç ve köfte tezgâhları ile malzemeler Zabıta ekiplerince toplandı.Plakasız ve kanunlara uygun olmayan 8 adet seyyar köfte ve kokoreç aracı ile çok sayıda malzemeye el koyulan operasyonun sonunda Polis ekipleri tarafından araç sahiplerine cezai işlem uygulandı.

Mersin BüyükÅŸehir Belediyesi Zabıta ekipleri ise seyyar olarak faaliyet gösteren ve halk saÄŸlığını tehlikeye atan gıda satıcılarına yönelik olarak yapılan uygulamaların il genelinde süreceÄŸini belirterek, vatandaÅŸların saÄŸlığa uygun olmayan bu tür yerlerden alışveriÅŸ yapmamalarını ifade ettiler. 

0 Yorumlar

Yorum Gönder