SOSYAL MARKET İHTİYAÇ SAHİPLERİNİ GÜLDÜRÜYOR


Tarsus Belediyesi ‘Sosyal Market’ ve ‘Paylaşım Kutusu’ ile ihtiyaç sahiplerinin yüzlerini güldürmeye devam ediyor.
Tarsus Kaymakamlığı, Tarsus Belediyesi ile Türkiye Kızılay Derneği Tarsus Şubesi'nin ortaklaşa yürüttüğü 5 Şubat 2015’te hizmete açılan “Sosyal Market” açıldığı günden itibaren tespit edilen kişilerin ihtiyaçlarını gidermeye devam ediyor.
“Sosyal Market” ve ‘Paylaşım Kutusu’ projesi sayesinde ihtiyaç sahibi ailelerin ihtiyaçlarının karşılandığını belirten Belediye Başkanı Şevket Can, yardıma muhtaç insanların buradan ihtiyacı olan giyim malzemesini alabildiklerini söyledi.
Başkan Can, “Sosyal Market Projemizle dar gelirli olan ve ihtiyacı olan vatandaşlarımızı sıfır kıyafetlerle giydirip elimizden geldiğince destek olmaya çalışıyoruz. Ayrıca Paylaşım Kutusu Projemizle de ikinci el ürünleri topluyor, yine ihtiyacı olanlara ulaştırmaya çalışıyoruz. Bizim kullanmadığımız bir ürün, bir başkasının ihtiyacı olabilir. Kimsenin kalbini kırmadan, gönlünü incitmeden bu işleri yapmaya özen gösteriyoruz” dedi.
Başkan Can, “Sosyal Markette 5 bin 286 aileye 20 bin 56 parça giysi yardımı yapılırken, Paylaşım Kutusu’nda  27 bin 489 parça eşya toplandı, 9 bin 163 aileye yardım yapıldı. Hoş geldin Bebek Çantası ile ilçemizde bulunan Kadın Doğum Hastanesi, Özel Ortadoğu Hastanesi, Medicalpark Hastanesi, Ömer Sayar Hastanesi ve Devlet Hastanesinde yeni doğum yapan vatandaşlarımıza toplam 4 bin 985 adet bebek çantası verildi. İlçemizde toplam 5 adet paylaşım kutusu bulunuyor” şeklinde konuştu.
Vatandaşların mutluluğunun her şeye değer olduğunu ifade eden Başkan Can, “Hemşerilerimizin gözlerindeki mutluluk bizleri de mutlu ediyor” dedi.


                                                                                                                         




                                                                                   


0 Yorumlar

Yorum Gönder