ÖZSU: ‘’TARSUS’UN DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUNUN 95.YILI KUTLU OLSUN’’


TADER Kurucu Başkanı Semih Özsu Tarsus’un Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 95. yılı nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı.
Semih Özsu mesajında;’’Atalarımızın, işgalci düşmanları Tarsus’ta yenilgiye uğratarak kazanmış oldukları büyük Zaferin 95.yılını, büyük bir gururla kutlamanın haklı sevincini ve onurunu yaşıyoruz.
Atalarımızın çizdiği Misak-i Milli sınırları içerisinde, dil, din, ırk, mezhep ayrımı gözetmeksizin, bu topraklarda asırlardır birlikte yaşayan bu aziz millet, bundan sonra da kardeşçe bir arada birlik ve beraberlik içerisinde yaşamaya devam edecektir. Bundan kimsenin kuşkusu olmasın.
Birlik ve beraberlik içinde tek vatan bilincinde olan milletimizi ve ülkemizi bölme hayali ve arzusunda olanların hevesleri, bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonrada kursaklarında kalacaktır. Türkiye Cumhuriyeti büyüyerek daha da güçlenerek yoluna devam edecektir.

Bu duygularla, başta Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, İstiklal Mücadelemizin ve bugünümüzün Kahraman Şehitlerini rahmetle ve minnetle, Gazilerimizi saygıyla anıyorum’’dedi.

0 Yorumlar

Yorum Gönder