ÖĞRETMENLER EGZERSİZİ UYGULAMALI ÖĞRENDİ


TARSUS’UN önde gelen eğitim kurumlarından Şehit İshak İlköğretim Okulu, Medical Park Tarsus Hastanesi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Uzmanı Dr. Pınar Müge Sarıkaya ve Uzman Psikolog Sibel Dağlıkan’ı ağırladı. Uzm. Dr. Pınar Müge Sarıkaya, işyerinde yapılabilecek egzersiz hareketlerini öğretmenlere uygulamalı olarak gösterdi.
DOĞRU DURUŞ ÖNEMLİ
Okul Müdürü Hüseyin Pala ile müdür yardımcıları ve yaklaşık 45 öğretmenin katıldığı etkinlikte Dr. Pınar Müge Sarıkaya, doğru duruşun ne olduğu ve önemi hakkında bilgi verdi. Sinevizyon sunumu eşliğinde öğretmenlere hitap eden Dr. Sarıkaya, birçok insanın özellikle çalışırken yanlış hareket etmenin vücut yapısını bozduğunu, bunun da önemli sağlık sorunlarına yol açabildiğini vurguladı.
GÜNDE BİRKAÇ DAKİKA
Uzm. Dr. Pınar Müge Sarıkaya, etkinlikte daha sonra öğretmenlere, işyerinde kolayca yapabilecekleri egzersiz hareketlerini uygulamalı olarak gösterdi. Dr. Sarıkaya’nın anlattığı hareketleri, öğretmenler de yerlerinde yaparak öğrendi. Dr. Sarıkaya’nın ardından Uzman Psikolog Sibel Dağlıkan, öğretmenlere stres yönetimi semineri verdi. Uzman Psikolog Dağlıkan, öğretmenlerden gelen soruları da yanıtladı.


0 Yorumlar

Yorum Gönder