FLAŞ MEDYA GRUP 25. YAYIN YILINI COŞKULU BİR ŞEKİLDE KUTLADI


Büyesinde Gazete, Radyo,internet haber portalı   ve  Reklam ajansı bulunan FLAŞ  Medya grup  25.yayın yılına  gerçekleştirilen  görkemli bir kutlama ile girdi.
FLAŞ MEDYA GRUP Şirkret Merkezinde   yapılan kutlama etkinliğine  AK parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu  Başkan Yardımcısı ve   Mersin Milletvekili  Hacı Özkan, AK parti  Tarsus İlçe  Başkanı İbrahim Gül ve  yönetim kurulu üyeleri, AK Parti Belediye  Medclis ü
Üyesi Yüksel Atum,  Kadın Kolları  Başkanı Afitap Melike Şavur ve yönetim kurul üyeleri, Ahmet Akçora Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Mütevveli Heyeti Üyesi,CHP Tarsus İlçe Örgütü Başkanı  Ali İlk, Başkan yardımcısı Ahmet Daban, CHP Beledye Meclis üyesi Çetin Uzabacı ve yönetim kurulu üyeleri,  Tarsus  İlçe sağlık Müdürü  Fisun Kaleli,Tarsus Bakkallar ve Bayiler Esnaf Odası  Başkanı Erdoğan Yalçın,  Tarsus Hasta Hakları Başkanı Ramazan Adıyaman,Fotorafçılar  Odası Başkan Vekili Ramazan Arduç ve çok  sayıda  davetli katıldı.
25. Yaş günü  pastasının kesilmesinden sonra  bir konuşma yapan Flaş medya Grup Kurucu  Başkanı ve  Tarsus Basın Mensupları Derneği Başkanı  Ali Kemal Köseoğlu,  24. yayın  yılını geride bırakarak  25. yayın yılına girmenin mululuğunu yaşadıklarını belirterek bu mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan tüm konuklara teşekkür etti.
AK Parti Mersin Milletvekili  ve Yerel Yönetimlerden Sorumlu başkan Yardımcısı  Hacı Özkan’da  Flaş Medya Grup’un yaş gününü kutlayarak  şunları söyledi: ‘’Basınımız halkımızın  gözü kulağı ve sesidir. Gerçekten  zor bir görevi ifa ediyorsunuz. Biz kendimizi tanıtırken  halkın kendisiyiz diyoruz. Halkın kendisi olmak için  halımızın  iyi gününde de kötü gününde de yanında  olmak Gerekir. Bizde hep hakımızın içinde olmaya gayret gösteriyoruz.  Ülkemiz üzerinde  büyük oyunlar  oynanıyor bu oyunları bozmak için bir ve bütün olmak zorundayız. Bu bağlamda halkızın  doğru bilgilenirilmesi çok önemli.  Bu vesle ile  24. yayın yılını geride bırakarak 25. yayın  yılına  giren Flaş Medya Grubu kutluyor,yayın hayatlarında başarılar diliyorum’’ şeklinde konuştu.





0 Yorumlar

Yorum Gönder