AK PARTİ TARSUS İLÇE TEŞKİLATI DANIŞMA MECLİSİ TOPLANTISINA YOĞUN İLGİ


AK Parti Tarsus ilçe Teşkilatının düzenlediği, “İlçe Danışma Meclisi” toplantısına yoğun ilgi gösterildi.
75. Yıl Kültür Merkezi salonunda yapılan Danışma Kurulu toplantısına AK Parti Mersin Milletvekili Hacı Özkan, AK Parti Mersin İl Başkan yardımcısı Erhan Contar, bazı il yöneticileri, Tarsus İlçe Başkanı İbrahim Gül ve Yönetim Kurulu üyeleri, Belediye Meclis üyeleri ve kalabalık bir partili topluluğu katıldı.
İlçe Başkanı İbrahim Gül, toplantıda yaptığı konuşmada, AK Parti’nin hizmetin partisi olduğunu belirterek, Türkiye’nin gelişmesini, kalkınmasını istemeyenlerin Gezi olaylarıyla birlikte çeşitli tezgahlar kurduklarını, gezi olaylarından sonra 17-25 Aralık kumpasları ve son olarak 15 Temmuz darbe kalkışmasıyla AK Parti’nin önünü kesmek ve ülkeyi bölmek istediklerini, ancak yüce Tük milletinin direnişiyle karşılaştıklarını söyledi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısına uyan aziz milletin FETÖ terör örgütü ve onların yandaşlarının oyunlarını bozduğunu ve geçit vermediğini belirten AK Parti İlçe Başkanı İbrahim Gül, “Bu aziz millet tankların, silahların önünde göğsünü siper ederek, darbe kalkışmasına dur dedi. Bombalarla, tanklarla, silahlarla geldiler ama milletimiz gerçeği gördü. Adı ne olursa olsun her türlü terör örgütünün üstesinden geleceğiz. AK Parti ilçe teşkilatı olarak önümüze 2 hedef koyduk. İlki muhtemel referandumda bu güzel ülkenin önü açılacak. Başkanlıkla birlikte artık koalisyonlar dönemi sona erecek. Referandumda Tarsus’ta en yüksek oyu almak zorundayız. Bunun için hep birlikte el ele vererek gece gündüz demeden çalışacağız. Ondan sonra hiçbir şey eskisi olmayacak. Türkiye’nin yüzde 80’ninde AK Partili Belediye Başkanları yerel yönetimleri idare ediyor ve oldukça başarılılar. Oysa AK Partili olmayan Mersin Büyükşehir ve Tarsus’ta hizmetlerde çok başarısızlar. Bu nedenle önümüzdeki 2. Hedefimiz 2019 yerel seçimlerinde başta Mersin Büyükşehir Belediyesi ve Tarsus Belediyesi olmak üzere Mersin’in il genelinde halkımızı AK Belediyecilik ile tanıştırmak ve bölgemizi hak ettikleri en güzel hizmetlere kavuşturmak olacaktır. Bunun için çalmadık kapı, sıkmadık el, bırakmayacağız. Mersin Büyükşehir ve Tarsus Belediyesi hizmet yapmıyor, yapıyorlar, yaptıklarını bozup, tekrar yapıyorlar. Bunlar 25 yıla yakın süredir Tarsus Belediyesini yönetiyorlar. Önceleri göç alan Tarsus bunların sayesinde göç veren bir şehir haline geldi. Tarsus ve Mersin’in uzun yıllardır çektikleri talihsizliğe AK Parti olarak son verecek ve halkımızı hizmetlerle tanıştıracağız. Yepyeni bir Mersin ve Tarsus yaratacağız. Tarsus Belediyesi taziye evleri ve cami yaptırıyor. Bunları da kendileri yapıyormuş gibi gösteriyorlar, oysa taziye evleri ve camileri müteahhitlere yaptırıyorlar.” Diye konuştu.
İbrahim Gül ayrıca önümüzdeki süreçte Tarsus’a yeni Devlet Hastanesi, Çukurova havaalanı gibi devasa hizmetleri de hayata geçireceklerini kaydederek, birkaç gün önce Kalkınma Bakanı ve Mersin Milletvekili Lütfi Elvan’la bir araya geldiklerini, bu buluşmada Mersin Milletvekillerinin de hazır olduğunu ve Mersin’e yapılacak olan hizmetleri masaya yatırdıklarını söyledi.
AK Parti Mersin Milletvekili Hacı Özkan ise konuşmasında, siyaseti kendi yandaşlarına rant olarak görmeyen bir parti olduklarını ve hizmetleri halka en iyi şekilde sunarak, ülkenin ve bölgenin kalkınmasını sağlamakta olduklarını kaydetti.

Milletvekili Hacı Özkan, “Biz kurucu Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın izinde giderek başarı olmaktayız. Ülkemizin kalkınmasını istiyorsak, ilçemizin, bölgemizin ve ülkemizin sorunlarının çözümü konusunda gece gündüz demeden çalışmalarımızı sürdürmeliyiz” dedi.

0 Yorumlar

Yorum Gönder