TÜED MALİ GENEL SEKRETERİ ÖMER KURNAZ: ‘’ANKARA’DAN BAKINCA TARSUS SİSLİ GÖRÜNÜYOR’’


Türkiye Emekliler  Derneği Mali Genel Sekreteri ve  Emekliler Derneği  Tarsus Şube başkanı  Ömer Kurnaz,  Tarsus’un hak ettiği konuma gelmesi için  herkesin elele verip  Tarsus ortak paydasında  buluşması gerektiğini söyledi.
Tarsus Basın Mensupları  Derneği Başkan ve yöneticileriyle  öğlen yemeğinde bir araya gelen  TÜED Mali Genel Sekreteri  Ömer Kurnaz daha sonra  Flaş Medya Grup Kurucu başkanı  Ali Kemal Köseoğlu’nun  hazırlayıp sunduğu ‘’Başkanlar Konuşuyor’’ programının  canlı yayın konuğu oldu.
Kurnaz,  1993 yılında  kurulan ve  bugün  21 bin  647  üyesi bulunan  Tarsus Emekliler Derneğinin yaptığı çalışmalar, emeklilerin  promosyon ve  2000 yılı sonrasında emekli olanların intibak alıp alamayacaklarıyla ilgili alınan son  kararlar hakkında  bilgiler verdi. Başkan Kurnaz, emeklilere  promosyonun  mutlaka  verileceğini ve bunun sözünü aldıklarını  söyledi.
TÜED Tarsus Şubesi olarak,  evi olmayan  dernek üyelerini  ev sahibi  yapmak için  başlattıkları  konut hamlesi ile ilgili olarakta açıklamalarda bulunan  Başkan Ömer Kurnaz,  ‘’240 TL  aylık taksitle  öncelikle  evi olmayan derneğimiz üyesi emeklileri  ev sahibi yapmak için  TOKİ  işbirliği ile bir çalışma  başlattık .   Derneğimize  konut sahibi olmak için 600’e yakın  müracaat oldu.  Takbaş’ta  yapacağımız  konutlar için  60 dönüm  bir yer alıp devlete teslim ettik.  Şimdiye kadar inşaatımızın başlaması gerekiyordu.  Ancak 15  Temmuz günü  devletimize ve milletimize  karşı  yapılmak istenen  hain darbe girişimi ve ülke sınırlarımızda  yaşanan  olağanüstü  durumlar nedeniyle  çalılşmalar akamete  uğradı.  Arsamız hazır söz verdiğimiz gibi  evi olmayan  emeklilerimizi mutlaka evsahibi yapacağız’’ şeklinde konuştu.

Tarsus’un  hak ettiği  noktaya  gelebilmesi için  herkesin  elini taşın altına koyması gerektiğini  ifade eden  TÜED Mali Genel Sekreteri  ve Tarsus Emekliler Derneği Başkanı  Ömer Kurnaz,  ‘’Ankara’dan  bakınca Tarsus sisli görünüyor.  Siyasilerimiz kendi faydaları ve  parti menfaatleri ni öne almak yerine  Tarsus  ortak  noktasında  tüm dinamikleri bir araya  getirebilmek için  mücadele  ederlerse  Tarsus’un üzerindeki bu sis bulutunu kaldırabiliriz’’ dedi. 


0 Yorumlar

Yorum Gönder