TERÖR SALDIRILARI MİLLETİMİZİ VE DEVLETİMİZİ ASLA YILDIRAMAZ


Mardin'deki terör saldırısında şehit olan Derik Kaymakamı Muhammet Fatih Safitürk için Tarsus Ulu Camiinde de Kur’an-ı Kerim Tilaveti ve Dua programı yapıldı.
Tarsus Müftülüğü tarafından, Mardin'in Derik ilçesinde Kaymakamlık Makamına düzenlenen terör saldırısında şehit düşen Derik Kaymakamı Muhammet Fatih Safitürk’ün ruhuna atfen tarihi Tarsus Ulu Camiinde de Kur’an-ı Kerim Tilaveti ve Dua programı düzenlendi.
 Kur'anı Kerim okunan programda şehit Safitürk için dua edildi
 Kur’an-ı Kerim tilavetinin ardından konuşan Tarsus Müftüsü Hayri Erenay, vatandaşların yoğun ilgi göstermesinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, bugüne kadar şehit olan bütün şühedanın ruhunu da yad ettiklerini söyledi.
Erenay "Şehit edilen kaymakamımız her şeyden önce bir mülki amir ve devlet adamıydı. Babası din görevlisi, kendisi de hafızdı. Böyle kişiler kolay yetişmiyor. Hepimiz çok üzüldük. Ülkemizin etrafında cereyan eden hadiseler adeta ateş çemberidir. Burada göstereceğimiz en büyük çaba birliğimizi, dirliğimizi ve beraberliğimizi ümmet şuuruyla göstermemizdir. Umut ve dua ediyoruz ki bu tür olaylar bir daha cereyan etmez." dedi.

Erenay,konuşmasının sonunda  terör saldırılarının milletimizi ve devletimizi asla yıldıramayacağını söyledi.

0 Yorumlar

Yorum Gönder