TARSUS ÜLKÜ OCAKLARI 10 KASIM GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK RESİM SERGİSİ AÇTI


Tarsus Ülkü Ocakları 10 Kasım nedeniyle Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün Tarsus'a  gelişinde çekilmiş resimlerinden oluşan bir sergi açtı.
Konu ile ilgili olarak Tarsus Ülkü Ocakları Başkanı Emre Bircan konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada açıklamada şöyle denildi: ''MuMilletimizin kurtarıcı lideri Mustafa Kemal ATATÜRK'ün aramızdan ayrılışının 78.yılı dolayısıyla Atamızı hasret ve minnetle anmanın gururunu yaşamakta olduğumuz 10 Kasım'da Büyük Önderimizin memleketimiz Tarsus'a gelişinde çekilmiş olduğu fotoğrafların derlendiği ''GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK RESİM SERGİSİ'' akabinde Önderimiz Mustafa Kemal ATATÜRK'ün portre ve imzasının bulunduğu ''KOKULU TAŞ'' dağıtımı organizasyonumuzu gerçekleştirdik.
Resim Sergimize gösterilen ilgi ve 7'den 70'e fotoğraflara bakarken dolan gözler,titreyen sesler O'nun aziz hatırasının ortak hislerle yad edildiği bugünlerde,bizlere hediye ettiği ve iftiharla sahiplendiğimiz milli değerlerin unutturulamayacağının en büyük görtergesidir.
Türk Milleti'nin hiçbir koşulda boyundurluk altında bulunamayacağının,devrin modern silahlarıyla dahi sonuç alınamayacağını ''Ya İstiklal! Ya Ölüm! '' seslenişiyle ortaya koymuş ve bundan asla ödün vermemiş olan Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK'ü yalnız 10 Kasım'larda değil de her daim anmak ve en önemlisi ''ANLAMAK'' ümidi ile saygılarımı sunuyor,tüm tarsuslulara sergimize gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür ediyorum.''

0 Yorumlar

Yorum Gönder