TARSUS FOTOĞRAF GÜNLERİ DEVAM EDİYOR


Tarsus Fotoğraf Derneği’nin (TFD) 9’ncu kuruluş yıldönümü nedeniyle düzenlenen Tarsus Fotoğraf Günleri başladı. Etkinlikler kapsamında Tarsus Belediyesi Mehmet Bal Sanat Galerisi’nde İsmail Haykır’ın “Lale Zamanı” ve İlhan Maraşlı’nın “Tuğla İşçileri” adlı fotoğraf sergisinin açılışı yapıldı.
Açılışa Türkiye Fotoğraf Sanatı Fedarasyonu (TFSF) Başkanı Necip Evlice, eski Başkanlardan Sami Türkay, AFAD Başkanı Tahsin Sezer de katıldı.
Serginin Açılışında konuşan Tarsus Fotoğraf Derneği Başkanı Mehmet Karaçor, TFD’nin kuruluşundan bu yana büyük başarılar elde ettiğini ve sürekli aşama kaydettiğini belirterek, derneği ve fotoğraf sanatını daha ilerilere götürmek için gayret sarfettiklerini ifade etti. Daha sonra konuşan TFSF Başkanı Necip Evlice ise, Tarsus Fotoğraf Derneği’nin bu etkinliğini desteklemek için burada olduklarını belirterek, her konuda destek sözü verdi.

Mehmet Bal Sanat Galerisi’nde bir hafta devam edecek sergi ile birlikte TFD’nin bu yıl ilk defa başlattığı Nostaljik Tarsus Hatırası ve portre çekimleri de gerçekleştirilecek. Hafta sonuna kadar devam edecek Tarsus Fotoğraf Günleri kapsamında Belediye Nikah Salonu yanındaki TFD binasında da her gün saat 18.00’den itibaren Fotoğraf sunumları gerçekleştiriliyor.

0 Yorumlar

Yorum Gönder