TARSUS AK PARTİ ZİYARETÇİ AKININA UĞRUYOR….


AK Parti  Tarsus İlçe Teşkilatı Başkanlığına  İbrahim Gül’ün  atanmasından sonra ilçe teşkilatı  ziyaretçi akınına uğruyor.
AK Parti Genel Merkezinin çok isabetli bir karar  verdiğini  belirten partililer,  nöbet değişimi sonrası  çeşitli nedenlerden  dolayı  partiden  uzaklaşmış çok sayıda  dava arkadaşlarını  tekrar  aralarında  görmelerinin sevincini yaşadıklarını  söylediler.

İl Genel Meclis üyeliği döneminde yaptığı sert  muhalefetle tanınan  usta siyasetçi  İbrahim Gül’ün  yıllardır, Tarsus’taki  suskunluğu  bozacağına inandıklarını belirten partililer şunları söylediler:  ‘’ Yeni ilçe başkanımız  gözünü budaktan, sözünü  dudaktan esirgemeyen  bir dava adamı,  inanıyoruz ki, öncelikle partimizde birlik ve beraberliği sağlayacaktır. Tarsus’ta 5 dönemdir yaşanan  başarısızlığın  nedenlerini  bertaraf  edip,  Tarsus’u  AK Belediyecilik ile  tanıştıracağına  inanıyoruz.  İlçe başkanlığı  adaylığı için adı geçen  tüm adayların genel merkezin  kararı sonrasında  İbrahim Gül  başkanımız etrafında  kenetlenmesi  bu inancımızı  daha da  pekiştirdi.  Gül başkanımızın  Tarsus’ta  taşları yerinden  oynatacağına  yürekten inanıyoruz’’ dediler…

0 Yorumlar

Yorum Gönder