TARSUS AK PARTİ TEK YÜREK OLDU


Adalet ve Kalkınma Partisi  Tarsus İlçe Teşkilatında    yapılan  devir teslim ve birlik  beraberlik  toplantısında  ilkler yaşandı. Çiçeği burnunda  yeni ilçe başkanı  2019 yılında yapılacak yerel yönetimler seçiminin  işaret fişeğini yaktı.
Ak Parti ilçe binası önünde  yapılan devir teslim  ve birlik berberlik toplanısına  katılan çok kalabalık partililer, eski ve yeni ilçe başkanını çoşkulu bir şekilde karşıladılar. Okunan  Kuran'ı Kerim  ve edilen duanın ardından ilk konuşmayı  yapan  eski ilçe başkanı Mehmet  Yıldız, 8. ilçe başkanlığı  değişiminde  bir ilk yaşandığını  ifade ederek '' Bugün yaşananlar bir ilktir. Eski başkan  yeni  başkana  görevini törenle devrediyor'' dedi.  Yıldız,  ben ve yönetim kurulu arkadaşlarım  bundan sonrada  bir nefer gibi çalışarak  Tarsus Belediyesini  Ak Belediyecilik ile  tanıştırmak için  canla başla çalışacağız. Yeni başkanımıza başarılar dilerken  birlik ve beraberliğimizin devamını diliyorum'' şeklinde konuştu.
Görevi  devralan  yeni ilçe başkanı İbrahim Gül,  bu anlamlı günde  kendilerini yalnız  bırakmayan ve destek verenlere  teşekkür   eden Gül, konuşmasına devamla şunları söyledi: ''Bu bir bayrak yarışıdır. Mehmet Yıldız başkanımız görevi süresince bu bayrağı taşımıştır.  AK Parti ailesinden  bir çakıl taşının dahi  gitmemesi için elimden gelen gayreti ortaya koyacağım. Burada sizlerin huzurunda söz veriyorum.

Güçlerimizi  birleştirerek  2019 ylılında yapılacak belediye seçimini inşallah bizden başk kimse alamaz, almaya da kimsenin gücü yetmez. İnşallah  biz elele vererek  2019'da  Tarsus'u  Ak  belediyecilik ile tanıştıracağız'' diyerek işaret fişeğini yaktı.

0 Yorumlar

Yorum Gönder