KARDEŞ ŞEHİR AZNAKAY’DAN BAŞKAN CAN’A ZİYARET


Tarsus’un kardeş şehri olan Tataristan’ın Aznakay kenti Belediye Başkanı MarselSeydullin, Belediye başkanı Şevket Can’ı makamında ziyaret etti. 
Başkan Seydullin’e eşi ElfieSeydullin, Türk-Tatar Dostluk Dernek Başkanı Firdevs Fathelislam , Aznakay Meclis üyesi Dr. Rüstem Devletşah , Aznakay iş adamı Adil Hayrettin eşlik etti.
Konuklarını Başkanlık makamında ağırlayan Belediye Başkanı Şevket Can, Aznakay ile olan kardeşliğin çok güçlü ve bağlı bir şekilde devam edeceğini söyledi 
Kardeş şehir Aznakay heyetini Tarsus’ta görmekten son derece mutlu olduğunu ifade eden Başkan Can, "kardeşliğimizin yıllardır köklü ve birliktelik içerisinde devam etmesinden mutluluk duyuyorum. Bu kardeşliği daha ilerilere götürerek inşallah gelecek kuşaklara miras bırakacağız" şeklinde konunuştu
Tarsus’u çok özlediklerini söyleyen Başkan MarselSeydullin, Başkan Can’a misafirperverliklerinden dolayı teşekkür etti. 
Başkan Seydullin, ‘’ Tarsus’u çok seviyoruz. Sizlerle birlikte olmaktan çok mutluyuz. Dostluğumuz ve kardeşliğimiz emin olun her zaman baki kalacak’’ şeklinde konuştu.Başkan Can, kardeş şehir Aznakay’dan gelen konuklarına Nusret Mayın Gemisi maketini verirken, Konuklarda Aznakay’dan getirdikleri hediyeleri Başkan Can’a takdim ettiler.

0 Yorumlar

Yorum Gönder