GÜL: ‘’BİZ DERSİMİZİ ÇOK İYİ ÇALIŞARAK GELDİK’’


Adalet ve Kalkınma Partisi  Tarsus İlçe Başkanı İbrahim Gül, ‘’Biz dersimizi iyi çalıştık.  Tarsus’u  AK belediyecilik ile tanıştıracağız’’ dedi.
Geçtiğimiz günlerde AK Parti genel merkezi  tarafından Tarsus  İlçe Başkanlığına  atanan  deneyimli siyasetçi  İbrahim Gül,  yaptığı açıklamada 14 yıllık AK parti   iktidarının  ülkeyi her alanda  ileriye  taşıdığını belirtti. Gül,  daha önce  başlatılan bir yatırımın 15-16 yılda  ancak  tamamlanabildiğini  kendi iktidarlarında ise yatırımların  çok daha kısa sürelerde  tamamlandığını ifade ederek şunları söyledi:

‘’Biz  şehrimizin sorunlarını çok iyi  biliyoruz. Bu nedenle  dersimizi  çok iyi çalışarak geldik.  Şehrimizdeki  tüm Sivil Toplum kuruluşları ile odalarımızla  iyi bir çalışma ortaya koyarak ve çözüm odaklı çalışarak sorunlarımızı kısa sürede  çözeceğimize inanıyorum.  Yönetimimizi oluşturduktan belediyenin  engellemeleri nedeniyle  2016 yatırım  proğramından çıkarılan  Devlet Hastanesi  yapımının  2017 yatırım proğramına  alınması için  çalışmalar yapacağız.  Ayrıca  64. Hükümet  döneminde  Tarsus’a  verilmiş bir devlet  üniversitesi sözü var. Yaşanan  olağanüsü  durumlar nedeniyle  gecikmeler olsada  AK Parti verdiği sözü tutar.  Üniversitenin  Tarsus’a kazandırılması için  vekillerimizle birlikte konunun takipçisi  olarak mutlu sona  ulaşacağız.  Konuşmamın  başında dediğim gibi biz dersimizi  çok iyi çalışarak geldik.  Mersin ve Tarsus’u  AK Belediyecilik ile tanıştıracağız’’ şeklinde konuştu.

0 Yorumlar

Yorum Gönder