BAŞKAN CAN, “DAHA GÜZEL BİR TARSUS İÇİN ÇALIŞIYORUZ”


Tarsus Belediyesi Kış mevsimine girilmesiyle birlikte hizmete yönelik çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.
Tarsus’un bütün mahalle ve sokaklarına hizmetlerin Tarsus Belediyesi olarak hiçbir ayrım yapmadan vatandaşlardan gelen istekler doğrultusunda en iyi şekilde sağlandığını, Berdan Nehri Projesinin alt yapı çalışmasının başladığını, tüm ekiplerin şehrin her noktasına hizmet götürdüğünü dile getiren Belediye Başkanı Şevket Can,  çalışmaların aralıksız devam ettiğini söyledi.
Başkan Can, “Tarihi Ticaret Merkezi 1. etap çalışması tüm hızıyla devam ediyor. Tarsus’umuzun çehresini değiştirecek ve bölgemizi cazibe merkezi haline getirecek Berdan Nehri projesi başladı. Eshab-ı Kehf mesire alanı ile ilgili projemize başladık. Bağlar Mahallesi’nde halı saha, Tarihi Ticaret Merkezinde park düzenlemesi, Kemalpaşa Mahallesi Cami, Adliye Cami, Bahçe Mahallesi taziye evi, Ergenekon Mahallesinde kapalı yüzme havuzu, semt pazarı ve düğün salonu, Barbaros Mahallesi cami ve taziye evi, Konak Cami ve Şahin mahallesi taziye evi projelerimiz devam ediyor. Tarsus’umuzun daha da güzelleşmesi için hep birlikte çalışıyoruz” şeklinde konuştu.
Fatih ve Yeşil Mahalle’de yapılacak olan Yaşam Boyu Spor Merkezi’nin de ihalesinin yapıldığını belirten Başkan Can, Tarsus halkını spora yönlendirmek için başlattıkları çalışmaların devam ettiğini, bazı mahallelere halı saha, bazı mahallelere de Yaşam boyu spor merkezi yapacaklarını sözlerine ekledi.
Kırsal mahallelerde 4 koldan çalıştıklarını ifade eden Başkan Can, Eminlik, Boztepe, Beylice ve Çiçekli  Mahallelerinde parke taşı döşeme çalışmaların devam ettiğini söyledi.
Başkan Can, “Doğal gaz ve alt yapı çalışmalarından dolayı bozulan yolları ve kaldırımları yaptırıyoruz. Şehir merkezine ne hizmet gitmişse en ücra köşeye aynı hizmeti götürüyoruz. Ayrım yapmadan tüm mahallelerimize eşit hizmet veriyoruz” dedi.
Başkan Can, “Yapacağımız her hizmette mahalle sakinlerine sorarak yapıyoruz. Tarsuslulara en iyi hizmeti sunuyoruz ve sunmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.



0 Yorumlar

Yorum Gönder