TARSUS’TA AK PARTİLİ KADINLARA ÇOCUK İSTİSMARI ANLATILDI


AK Parti Kadın Kollarının Düzenlediği  Konferansta   Psikolog Sinem Özhazinedar,  Kadınlara  Çocuk İstismarı ve  Ailelerin  Dikkat Etmesi  Gereken Konuları Anlattı.
Ak Parti Tarsus İlçe Teşkilatı  Kadın  Kolları Başkanlığı, her geçen yıl artış gösteren  çocuk istismarı  nedeniyle kadınlara yönelik bir konferans düzenledi. Konferansta  çocuk istismarı ve ailelerin  dikkat etmesi gereken konuları anlatan  Psikolog Sinem Özhazinedar  ‘’Çocuk  ailenin  aynasıdır.  Çocuğunuzdaki  değişimleri  önce kendiniz sorgulayın’’ dedi.
AK Parti Tarsus İlçe Teşkilatı binasında  yapılan konferansa , Kadın Kolları Başkanı Nesrin Baş, kadın kolları üyeleri ve AK Partili  Kadınlar katıldı.   Lotus Kişisel Gelişim ve Psikolojik Danışmanlık Merkezi  sahibi ve  Tarsus Basın Mensupları  Derneği üyesi olan  Psikolog Sinem Özhazinedar, günümüzün en büyük sorunlarından olan çocuk istismarı  konusunda  yaptığı slaytlı sunumda  istismar nasıl anlaşılır,  çocuğmuza nasıl davranmalıyız konularında bilgiler verdi.

Konferansa  katılanların  ev,aile ve çocukla ilgili olarak  gelen soruları  psikolog   Sinem Özhazinedar  tek tek  cevapladı.  Özhazinedar,  katılımcıların  gösterdiği ilgiden son derece  memnun olduğunu ifade ederek  ‘’çocuklar ilgiden şımarmaz.  Düzensiz ilgiden  şımarır’’ diyerek şunları söyledi:  ‘’Çocuğunuzun  karar ve isteklerine saygılı olmanız  onun  özgüveni  yerinde  bilinçli bir birey  olması için önemlidir.  Çocuk ailenin aynasıdır.  Çocuğunuzdaki  değişimleri  önce kendiniz sorgulayın’’ dedi.



0 Yorumlar

Yorum Gönder