TARSUSLU SÖZ YAZARI İSHAK KILIÇ BİRBİRİNDEN GÜZEL BESTELERİ İLE MÜZİK DÜNYASINDA ADINDAN SÖZETTİRİYOR


Tarsuslu sanatçı  söz yazarı  İshak Kılıç şöhret basamaklarını adım adım çıkıyor, yeni besteleri ile müzik piyasasında adından sözettiriyor.
Müziğe ve sanata gönül verdiğini belirten İshak Kılıç,  18 yıldan beri  şarkı sözü  yazdığını   yaptığı bu çalışmaların  Tarsuslular tarafından  da bilinmesini istediğini belirterek şunları söyledi:  ‘’Müzik   ve şarkı sözü yazmak  benim için bir tutku  18 yıldan beri şarkı sözü yazıyorum.  50 kadar şarkı sözüm  hazır.  Eserlerim  Besteci ve söz yazarı  Ceyhun Porsuk tarafından besteleniyor.   Fantezi, slow, pop clup, Anadolu rak , sanat müziği  ve türkü formatlı     eserlerim müzik piyasasında  beğeni  ile   karşılanıyor. Sözlerini benim yazdığım,  Ceyhun Porsuk  tarafından  bestelenen eserlerimin  Türk müzik piyasasında  yerini alacağına  inanıyorum’’ şeklinde konuştu.
Müzik piyasasında adını duyuran Kılıç kendisini şöyle anlatıyor. ‘14.11.1975 Tarsus doğumluyum,1996 yılında başlayan söz yazarlığı serüvenim çok kıymetli besteci dostum güzel yürekli insan Ceyhan Porsuk  ile, insanların kulağına hitap eden kıymetli eserler nezdinde günden güne çoğalan çalışmalarımızla profesyonel anlamda devam etmektedir.Hazırlamış olduğumuz eserlerimizi değerli sanatçılarımıza takdim ederek,sanat hayatımızı  emin adımlarla ilerletiyoruz. Çalışmalarımızın büyük emeklerle devam ettiği bu dönemde, ben şahsım adına ve güftelerimde hiçbir emeğini esirgemeden muazzam yüreği ile katkıda bulunan kıymetli dost, sevgili Ceyhan Porsuk  ile siz kıymetli Tarsuslu hemşehrilerimizle bu önemli başarımızı paylaşmaktan onur ve mutluluk duyarım.’
Tarsustan böyle başarılı sanatçı ve söz yazarı çıkması bizleri de sevindiriyor. Kendisini kutluyor başarılar diliyoruz.
Kılıç’ın  eseslerinden bir örnek:


SESSİZ AŞK
GİDİYORUM BU ŞEHİRDEN
SESSİZ VE SEDASIZ
YOKLUĞUNU OYUN SANDIM
SESSİZ AŞKMI OYNUYORUZ
GÜLMEK NASIL İMKANSIZSA
KALMAK ONDAN İMKANSIZ
GÖZLERİMDE AŞKIN YOKSA
YANSIN BU ŞEHİR YANSIN
OMUZUMDA SEVDA YÜKÜ
YÜREĞİMDE HANÇER SAPLI
DİLİM SUSKUN RUHUM YASTA
DERİNLERDE BİR AŞK SAKLI
BİR GÜN OLUR DİLE GELİR
SUSKUN DİLİM KAHIR KAPLI
MAZİ GELİRSE AKLINA
Sanma gönlüm senden mutlu
SON LİMANDA GEMİLERİ
YAKTIM NE VARSA BERABER
BİR BİR HÜZÜN SANDALINA
YÜKLEDİM NE VARSA KEDER
UĞURLADIM AŞKA DAİR
NE ÇOK HASRET NE ÖZLEMLER
GÖZLERİMDE AŞKIN YOKSA
YANSIN BU ŞEHİR YANSIN
Yeni fantazi güfte....

İSHAK KILIÇ...

0 Yorumlar

Yorum Gönder