TARSUS TİCARET VE SANAYİ ODASI’NCA ENDÜSTRİ 4.0 KONULU KONFERANS DÜZENLENDİ


TSO Toplantı salonundaki konferansa  ev sahibi olarak TSO başkanı Ruhi Koçak, CHP Mersin eski milletvekili ve işadamı Vahap Seçer, Belediye Başkan yardımcısı Hüseyin Boro,  Jandarma komutanı Binbaşı  Mahmut Erin, Tarsus Teknik Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. M. Kemal Külekçi,  TSO Meclis başkanı  Ali Kıraç, SGK Tarsus müdürü Süleyman Bilim, bazı  kooperatif ve oda başkanları ile işadamları katıldı.
Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası toplantı salonda gerçekleşen konferansta  açılışta TSO başkanı Ruhi Koçak ve daha sonra  eski milletvekili Vahap Seçer birer konuşma yaptılar.

Ardından Siemens Türkiye İcra Kurulu Üyesi, Genel Müdür Yardımcısı Ali Rıza Ersoy "Sanayide 4.0" teknolojisiyle ilgili tarihsel süreçleri anımsatarak gelinen bu noktada "sanayide 4.0" teknolojisinin çok yeni olduğunu, bu alanda Almanya'nın öncülük ettiğini, gelişen teknoloji içinde her şeyin elektronik ortamda, bilgisayar programları ile yürütüleceğini, bu teknolojinin sanayide rekabeti artırarak, üretime büyük katma değer katacağını, daha ucuz ve kısa zamanda üreterek "esnek hatlar" yoluyla pazarlanacağına dikkat çekti.

0 Yorumlar

Yorum Gönder