BASIN-DER'DEN DÜNYA GAZETECİLER GÜNÜ KUTLAMASI


BAŞKAN KÖSEOĞLU İLKLERE İMZA ATMAK İÇİN YOLA ÇIKTIK
21 Ekim'in Dünya Gazeteciler Gününü kutlayan Tarsus Basın Mensupları  Derneği Başkanı Ali Kemal Köseoğlu, ‘’ ilklere imza atmak için yola çıktık. Hergeçen gün biraz daha güçlenerek yolumuza devam ediyoruz’’ dedi.
Kısa adı Basın-Der olan (Tarsus Basın Mensupları Derneği ) yöneticileri ve üyeleri Akşam yemeğinde bir araya geldi. Basın-Der Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kemal Köseoğlu Dünya Gazeteciler Günü ile ilgili olarak yaptığı açıklamada ’’Kamuoyunu bilgi sahibi yapmak,hızlı,tarafsız ,ilkeli ve doğru yayıncılık anlayışı ile dünyada ve gündemde neler olup bittiğini halka tarafsız bir şekilde aktarıp,halkın gündemden haberdar olması için zor şartlar altında, hayati tehlikesi olan alanlara girerek sıcak haberleri halka aktaran,Fedakar çalışmaları takdire şayan tüm gazetecilerin  Dünya Gazeteciler Günü Kutlu olsun’’  dedi.

Başkan Köseoğlu,  yeni katılımlarla  her geçen gün güçlenen  Basın-Der’in   önümüzdeki  günlerde  bir imza günü etkinliği gerçeleşitireceklerini belirtti. Yapılacak   imza gününde   Basın-Der  üyesi   Gazeteci-Yazar  Orhan Kır, Serdar Baykal ve   Ufuk  Cavlı’nın kitapları yer alacak.   

0 Yorumlar

Yorum Gönder