UZAKTAN EĞİTİM AİLE DANIŞMANLIĞI SERTİFİKA PROĞRAMI SİZLERE YENİ UFUKLAR AÇIYOR


Adana Eğitim Aile Danışmanlığı Sertifika Proğramı  merkezi  Üniversite onaylı Bireysel Eğitimler, Lisans, Yüksek Lisans, Doktora ve Kişişel gelişim eğitimleri vererek  sizlere yeni ufuklar açıyor.
Kendini geliştirmek, kariyer edinmek isteyenler zamandan ve mekandan tasarruf ederek  kendi ev ortamlarında Brussels Capital University onaylı Aile Danışmanlığı Eğitimi, Tıbbi Sekreterlik Sertifika Programı, Hasta Kayıt Kabul Sertifikası, Aile ve Yaşam Koçluğu Sertifika Programı, Cinsel Terapi Sertifika Programı, Klinik Psikoloji Yüksek Lisans Programı, Klinik Psikoloji Doktora Programı, İşletme Lisans, İşletme Yüksek Lisans, İşletme (Ph.D) Doktora proğramlarına  veya Liderlik Yönetimi Eğitimi, Profesyonel Satış ve Pazarlama ile ilgili Kişisel Gelişim Eğitimlerine katılabilirsiniz.
İnsan ömrü boyunca birçok noktada eğitime ihtiyaç duyar. Bu eğitim ihtiyacı ilkokula başladığınızda başlar ve ömrünüz boyunca devam eder. Hayatınızın ilerleyen safhalarında sizleri zor durumlardan kurtarabilecek uzaktan eğitim alabileceğiniz bir yer var!
            Kendinizi bu şekilde geliştirmek istiyorsanız daha fazla vakit kaybetmeden bu eğitimlere başlayın.
            Kartınız ile rahatlıkla ödeme yapabileceğiniz bu site aracılığı güvende olduğunuzu unutmayın. Web sitesinde bulunan iletişim adresleri ile hemen iletişime geçerek bilgi alabilirsiniz. Daha fazla vakit kaybetmeyin ve eğitimlerinize biran önce başlayın.
0322 234 9 234 & 0322 458 0 458 / 0507 204 61 82, 0507 204 61 83, 0544 204 61 82

Reşatbey Mah. Atatürk Cad. Arı apt. K1 D2   - Seyhan ADANA




0 Yorumlar

Yorum Gönder