ÖZEL UÇAN TEMEL LİSESİ 2016-2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILINA BAŞLADI


Tarsus Özel Uçan Temel Lisesi eğitim kadrosunu daha da güçlendirerek 2016-2017 eğitim öğretim yılına başladı.
Geçtiğimiz yıl ilk mezunlarını veren  ve çok sayıda öğrencisini Üniversiteye göndermenin gururu ve mutluğu yaşayan Özel Uçan Temel Lisesi    yeni öğretim yılına başladı . Özel Uçan Temel Lisesi’nde eğitimine devam eden öğrenciler ise yeni eğitim öğretim dönemine arkadaşları ve öğretmenleriyle yeniden buluşmanın mutluluğuyla başladı.
  Okul Müdürü M. Ramazan Aydın Temel Lise ile ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi:
“Temel Liseler, üniversiteye hazırlık eğitimi veren özel dershanelerin, yıllardır edindikleri bilgi ve birikimlerini, sistemin içinde kullanmalarını sağlayacak bir dönüşüm projesidir.Temel Lisemiz bu felsefeden hareketle 2006 ’dan beri sektörde gösterdiği başarıyı, dönüşüm sürecini en önde tamamlayarak da sürdürme çabasındadır.
Temel lisemiz; sınav odaklı eğitim anlayışı, bire bir başarı takibi ve rehberlik ilgisi, zengin sosyal, kültürel ve sportif etkinlik olanaklarıyla öğrencilerin bir üst okula erişmesinde tüm ihtiyaçlarını karşılayacak bir yapıda kurgulanmıştır. Tüm bunları yaparken sınıflarını tıka basa doldurmayacak, aynı zamanda erişilebilir ve katlanılabilir ücret politikası ile velilerin yükünü hafifletecektir.
Özel Uçan Temel Lisesinin yegane hedefi, gençlerin hayallerini süsleyen üniversitelere ve akademik meslek alanlarına erişimini kolaylaştırmak olacaktır. 10 yıllık deneyimini bu uğurda kullanacak ve geçmişte olduğu gibi bundan sonra da gençleri nitelikli üniversitelerle buluşturacaktır. Bilimsel rehberlik anlayışı ile de gençlerin yeteneklerini ve kendilerini keşfetmelerini sağlayacaktır.

    2016-2017 Eğitim ve Öğretim Yılı Tüm velilerimize , öğrencilerimize ,öğretmenlerimize hayırlı olsun.”

0 Yorumlar

Yorum Gönder