EMLAK MÜŞAVİRLERİ DERNEĞİ KAYIT DIŞI ÇALIŞANLAR HAKKINDA SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDU


Tarsus Emlak Müşavirleri Derneği  kayıt dışı çalışan sözde emlakçılar hakkında suç duyurusunda bulundu. Mersin Emlakçılar Odası başkanı Yavuz Selim Madenli de Tarsus’a geldi. Tarsuslu emlakçılar başkanın doğum gününü kutladı.
Tarsus Emlak Müşavirleri Derneği başkanı Tarsus'daki kayıt dışı çalışan  ve emlak'çıyım ibaresini kullanarak vatandaşları mağdur eden  kişiler hakkında suç duyurusunda bulunma kararı aldı.
Başkan Enver Fidanoğlu “Kayıt dışı amlakçılık yapan ve mesleğimizin itibarını küçük düşüren şahıslar hakkında maliye; adli mercilere ve emniyet güçlerine suç duyurusunda bulunulması için yönetim kurulumuz karar aldı. Bu konuda başkan olarak bana ve yönetimimize yetki verildi. Bu konuda ciddi bir çalışma yapılacaktır.” dedi.

Mersin Emlakçılar Odası başkanı Yavuz Selim Madenli de Emlakçı yasasının  2017 yılında mutlaka çıkmasını beklediklerini ve bu yönde çalışmalarının olduğunu söyledi. Madenli, emlak yasası çıktıktan sonra  kayıt dışı emlakçılık yapanların  para ve hapis  cezası ile  karşı karşıya kalacaklarını söyledi.

0 Yorumlar

Yorum Gönder