KUYUCUOĞLU, VATANDAŞIN SORUNLARINI DİNLEDİ

CHP Mersin Milletvekili Serdal Kuyucuoğlu,  Toroslar ilçesi Köy ve Mahallelerinde halkla biraraya geldi, onların sorunlarını dinledi.
CHP Toroslar ilçe başkanı Burhanettin Erdoğan ve yönetimi ile birlikte Kepirli, Sunturas (Çağlarca) ve Yüksekolukköylerini ve Karaçoban mevkiini ziyaret ettiler.
Bölge halkı ile 15 Temmuz sonrası yaşanan olayları, CHP’nin duruşunu ve Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun Yenikapı mitinginde okuduğu manifestoyu 12 maddelik çözüm önerilerini anlatarak karşılıklı değerlendirdiler. Ayrıca bu yıl sıkça yaşadıkları elektrik kesintilerinden, Meski ve Büyükşehir’den yeterince hizmet alamadıklarından ve taşıma suyla yaşamlarını itam etmeye çalıştıklarından söz ettiler.
Kuyucuoğlu, Mersin’in sorunlarını Ankara’da sıkça dile getirdiğini söyledi. Serdal Kuyucuoğlu, “Büyükşehir Yasası’nın olumsuzluklarını geçmişten bu yana hep söyledik, özellikle mahalle statüsüne alınan köylerimiz, gelecekte daha büyük sıkıntılar yaşayacaktır. Biz halen uyarmaya devam ediyoruz. Büyükşehir yasası yeniden gözden geçirilmeli ve mahalle statüsündeki köylerimizin, yeniden köy statüsüne alınması gereklidir.” dedi.
Kuyucuoğlu; Kamudan tasfiye edilen FETÖ mensuplarının yerine, liyakatin göz ardı edilerek başka bir cemaatin, başka bir tarikat mensuplarının yerleştirileceği endişesiyaşanıyor.FETÖ'nün yerini, yeni cemaatler almamalı'' dedi.        
Kamuda yaşanan tasfiyelerde yaşın yanında kurunun da yanmaması gerektiğini, ülkenin her zamankinden daha çok birlik ve beraberlik ikliminin sarsılmaması daha da güçlendirilmesi gerektiğini Bu zor dönemin aşılması için, içeride ve dışarıda güçlü hükümet güçlü Türkiye imajı için bir milli mutabakat hükümeti kurulması gerektiğini ifade etti.   Bölge halkı “bir milletvekilimiz bizleri biraraya getirerek, sorunlarımızı dinliyor. Milletvekilimize çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Kuyucuoğlu ise, “Mersinliyim, Mersin’de yaşıyorum, meclis çalışmalarının dışında, Mersin’de halkımızın yanında bulunuyorum, her vatandaşımız bana her an ulaşabilir.” dedi. 

0 Yorumlar

Yorum Gönder