FAİZLERİN DÜŞÜRÜLMESİ KONUT VE EMLAK SEKTÖRÜNÜ ŞAHA KALDIRIR


Tarsus’lu Genç işadamı Cem Gayrimenkul Yatırım ve Cem Reklam Ajansı Sahibi Cem Kurt, konut kredisi faizlerinin düşürülmesinin konut ve Emlak Sektörünü canlandıracağını söyledi.
15 Temmuz tarihinde ülkemizin demokrasisine karşı gerçekleştirilen darbe girişimi, halkımız ve vatansever güvenlik kuvvetlerimiz canları pahasına, vatan hainlerinin emellerine ulaşmalarına engel olmuştu. Tüm dünya Türkiye’nin uzun süre ekonomik olarak toparlanamayacağını düşünürken, ülkemizin çok kısa bir sürede bu sarsıntıyı atlattığını belirten genç işadamı Cem Kurt şunları söyledi:
‘’ Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın ve hükümetin darbe girişimi sonrası yaptıkları olumlu hamleler, sosyal ve ekonomik olarak kısa sürede toparlanmamızı sağladı. C. Başkanımızın Bankalara faiz oranlarını düşürmeleri yönündeki telkinleri netincesinde bankalar konut kredisi faiz oranlarında indirime gittiler. Bu yeterli değil. Mevcut oranların daha da aşağılara çekilmesi konut ve emlak piyasasını şaha kaldırır ‘’ şeklinde konuştu

0 Yorumlar

Yorum Gönder