BAŞKAN BEKTAŞ ASLAN’DAN ESNAFLARA UYARI


ESNAFLARIMIZ İLERİDE MAĞDURİYET YAŞAMAMALARI İÇİN YAPILANDIRMADAN MUTLAKA FAYDALANMALIDIR
  Tarsus Yeni Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Bektaş Aslan, 31 Ağustos Çarşamba günü itibariyle başvuru süresi sona erecek olan “Borçların Yeniden Yapılandırılması” uygulamasından, borcu bulunan tüm esnaf ve sanatkarların faydalanması çağrısında bulundu.
 Borçlu esnaflar açısından büyük avantajlar içeren uygulamadan faydalanmak isteyen esnafların kendilerine başvuruda bulunmasını isteyen Başkan Bektaş Aslan, “Bu tip bir yasa, ancak 4 veya 5 yıl da çıkmakta. Borçlu esnafa büyük avantajlar sağlayan bu yasadan şu an için faydalanmayan esnaflarımız ileri de daha büyük mağduriyetler yaşayabilirler.
 Bu nedenle borçlu esnaf ve sanatkarlarımız kalan kısa süre içerisinde gerek kooperatife gelerek, gerekse de evrakları avukatta ise avukatla görüşerek; yasanın kendilerine sağladığı fırsatları kullanmalıdır. Tekrar ediyorum; çok az bir süre kaldı. Bu nedenle biran önce borçlu esnaflarımız bizlere müracaat etmeli” dedi.
 Yasa kapsamında 30 Haziran 2016 tarihinden önce (bu tarih dahil) borçların yapılandırılabileceğini hatırlatan Tarsus Yeni Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Bektaş Aslan, “Bu noktada ülkemizin dirliğini-birliğini bozmaya çalışan, insanlarımız arasında nifak tohumları ekmeye çalışanlarını bir kez daha kınıyor, tüm esnaflarımıza hayırlı işler diliyorum” diye konuştu.

0 Yorumlar

Yorum Gönder