AK PARTİ’DE MİLLETVEKİLİ TAŞKIN VE YÖNETİM, TARSUS PROTOKOLÜNÜ ZİYARET ETTİ


Ak Parti Tarsus ilçe yönetimi ve milletvekili Ali Cumhur Taşkın,  Tarsus protokolünü ziyaret ederek bilgi alışverişinde bulundu.
İlçe başkanı Mehmet Yıldız ve yönetim kurulu üyeleri beraberlerinde Milletvekili hemşehrimiz Ali Cumhur Taşkın olmak üzere önce Mersin Vali yardımcısı ve Tarsus kaymakam vekili Ayhan Bayhan’ı makamında ziyaret ettiler.
Milletvekili Taşkın, Ak Parti heyeti ve Kaymakam vekili  Bayhan Tarsus’un sorunları hakkında bilgi alışverişinde bulundular.
MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜNE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
Heyet ayrıca Milli Eğitim müdürlüğüne yeni atanan Mehmet Kalaycı’yı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini ilettiler.
Heyet, daha sonra Tarsus İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık müdürü Hayri Erdoğan, İlçe Sağlık Grup başkanı Füsun Kaleli, Maliye müdürleri ve  Medical Park Hastanesine ziyarette bulundular.

Milletvekili Ali Cumhur Taşkın ve Ak Parti ilçe başkanı Mehmet Yıldız,  Tarsus protokolüne ziyarette bulunarak kentin sorunları ve sıkıntıları hakkında bilgi aldıklarını, sorunların çözümü için gerekenlerin yapılacağını belirterek “El birliği ile kentimizin sıkıntılarını gidererek halkımıza daha iyi ve daha hızlı hizmet verilmesi noktasında gerekenler yapılacaktır. Bu tür ziyaret ve sorun dinleme gezilerimiz sık sık tekrarlanacaktır” dediler.

0 Yorumlar

Yorum Gönder