AK PARTİ İLÇE BAŞKANI YILDIZ: “BÜYÜK ZAFER KUTLU OLSUN”


Ak Parti Tarsus ilçe Başkanı Mehmet Yıldız, 30 Ağustos Zafer Bayramını kutladı..
Yıldız yaptığı açıklamada şunları kaydetti:
“ Bugün  çok önemli bir günün yıldönümüdür. 30 Ağustos Zaferi, sonsuza kadar taşınacak büyük bir onurdur. Bu zafer, Türk milletinin asla esaret altına alınamayacağını gösteren en somut örnektir. 30 Ağustos Zaferi birlik, beraberlik ve dayanışma ruhuyla yazılmış büyük bir destandır.
Aziz milletimiz tek vücut olarak, inanarak, cesaretle, ülkemizin kurtuluşuna adanan yüreklerle, birçok devletin birleşerek ülkemiz üzerine kurmuş olduğu bütün tezgahları bozarak dünya savaş ve siyasi tarihinde eşine az rastlanan biz zafere ulaşmıştır. Bu duygu düşüncelerle 30 Ağustos Zafer Bayramının 94.yıl dönümünde, Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Atatürk’ü, silah ve dava arkadaşlarını, Kurtuluş Savaşının tüm kahramanlarını, kanlarıyla, canlarıyla bu toprakları vatan yapan aziz şehitlerimizi rahmetle, minnetle ve saygıyla anıyorum.
Yurdun dört bir yanında olduğu gibi cennet vatanımızın en güzel topraklarına sahip Tarsus’ta da 30 Ağustos Zafer Bayramını kutlamanın mutluluğunu ve gururunu yaşıyoruz. Gün birlik ve beraberlik günüdür. Bizler bir ve beraber oldukça bu güzel vatan ilelebet yaşayacaktır. "


0 Yorumlar

Yorum Gönder