YILDIZ ‘GELİN DEMOKRASİ NÖBETİNİ HEP BİRLİKTE TUTALIM’


AK Parti Tarsus ilçe Başkanı Mehmet Yıldız, 15 Temmuz tarihinde yaşanan darbe girişimini bir kez daha kınayarak ‘Tüm Türkiye’de olduğu gibi bizler de Tarsus’ta Demokrasi Nöbetini tutmaya devam ediyoruz’ dedi.
Yıldız ‘Geçtiğimiz Cuma gecesi kalkışılan darbe teşebbüsünün başarısız olmasından sonra tüm Türkiye’de olduğu gibi Tarsus’tada bazı STK’lar ve birçok vatandaşımızın desteği ile  meydanlarda demokrasi nöbetini sürdürmeye devam ediyoruz.
Dün şehrimize gelen Mersin milletvekilimiz sayın  Ali Cumhur Taşkın da halkla beraber “Demokrasi nöbetine” katıldı. Kendisine teşekkür ederiz.
Ülkemizde bir darbe teşebbüsü püskürtülmüştür. Ancak tehlikelere karşı biz yinede meydanlarda Demokrasiye sahip çıkma adına buradayız. Buraya gelerek destek veren herkese teşekkür ederim.
İlk gün Sayın Kaymakamımız Bekir Atmaca ve Belediye başkanımız sayın Şevket Can , Tarsus Müftüsü  sayınHayri Erenay da meydanlara gelerek darbeyi kınadılar. Kendilerine teşekkür ederim.
Demokrasi nöbetinde tüm değerli hemşehrilerime destek verdikleri için teşekkür ederim.
Bu arada Tarsus’taki siyasi partilerin ilçe başkanlarını aradım. Demokrasi nöbetine katılmaya davet ettim. Ancak başta MHP ve CHP ilçe başkanları henüz davetimize icabet etmediler. Ben bugün hem CHP hem de MHP’li ilçe başkanlarımızı ve hemşehrilerimizi  meydanlara çıkmaya ve Demokrasi nöbetine katılmaya davet ediyorum. Ayrıca tüm sivil toplum kuruluşlarının başkan ve yöneticilerini de  meydanlara çağırıyorum. Çünkü bu sadece Ak Partinin bir sorunu değil herkesin sahip  çıkma durumudur. Gün,  ülkemize ve Demokrasimize sahip çıkma günüdür.’ dedi.
Yıldız, Tarsus’ta ellerinde  sadece Türk bayrakları ile meydanları dolduran vatandaşlara da teşekkür etti. Bugünde meydanlara çağırdı.


0 Yorumlar

Yorum Gönder