TARSUS İDMANYURDU''NDA 2016-2017 FUTBOL SEZONU YAPACAĞI KAMP TARİHİ BELLİ OLDU


Spor  Toto 3. Lig 3. Grupta  ekiplerinden Tarsus idmanyurdu''nda 2016-2017 futbol sezonu yapacağı kamp tarihi belli oldu.
Tarsus idmanyurdu Başkanı Av. Önder Ege'den edinilen bilgiye göre 2016-2017 futbol sezonu için ilk etap kampını 10 Temmuz'da Burhanettin Kocamaz tesislerinde başlanacağını bildirdi.
Başkan  Ege, 10 Temmuz Pazar günü Tarsus'ta toplanarak Burhanettin Kocamaz tesislerinde yeni sezonun ilk çalışmasını yapacaklarını söyledi.
10 günlük ilk etap kampını kendi tesislerinde sürdüreceklerini kaydeden Başkan Ege, daha sonra kesin olmamakla birlikte 2. etabı Nevşehir'de, 3. etabı ise Kızılcahamam'da yapmayı düşündüklerini söyledi.
Tarsus idmanyurdu Kulübü olarak 2016-2017 futbol sezonuna yeniden yapılanarak gireceklerinin altını çizen Başkan Ege, Yeni sezon kamplarına büyük önem verdiklerini  3 etap kamp programında mevcut oyuncular ile yeni oyuncuların kaynaşması, birlik beraberliğin sağlanmasının yanı sıra takım ruhunun yakalanması adına yönetim olarak üzerlerine düşenn tüm imkanları seferber edeceklerini vurguladı.
Öte yandan Başkann Ege, Ramazan bayramının ara girmesine rağmen iç ve dış transfer çalışmaların Teknik Direktör Ergün Aytekin ile görüş alışverişi yapılarak devam ettiğini 8 Temmuz  Cuma Günü kulübe davet ettikleri oyuncularla görüşeceklerini sözlerine ekledi. YKB.


0 Yorumlar

Yorum Gönder