KALKINMA BAKANI ELVAN MÜJDEYİ VERDİ ‘TARSUS VE MERSİN CAZİBE ŞEHİRLER STATÜSÜNE ALINACAK’ .


AK Parti Tarsus ilçe Başkanı Mehmet Yıldız ve Tarsus ilçe teşkilatı  Ankara’ya giderek bazı bakanlarla görüştü, sorunları anlattı.
Mersin milletvekili Ali Cumhur Taşkın, Ak Parti Mersin il Başkanı Cesim Ercik, Tarsus  ilçe  başkanı Mehmet Yıldız ve ilçe yürütme ve meclis üyeleriyle Kadın Kolları  Başkanı  Nesrin Baş, Gençlik kolları  Başkanı Ahmet Yorgun,  Bakan Danışmanlarıyla Kalkınma Bakanlığında Bakan Lütfi Elvan ile bir araya geldi.
Mersin Milletvekili ve Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan ile Tarsus ilçe Başkanı Mehmet Yıldız ve Tarsus ilçe teşkilatı yönetimi burada bir toplantı yaptı. Tarsus’un istek ve talepleri ile sorunlarını aktardı. Kalkınma Bakanı Elvan burada  müjdeyi verdi ‘Tarsus  ve  Mersin cazibe şehirler statüsüne alınacak’ dedi.
DİĞER ZİYARET
Tarsus ilçe Başkanı Mehmet Yıldız ve Tarsus ilçe teşkilatı  üyeleri ayrıca Ankara’da Bilim Sanayi veTeknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü ve Bakan siyasi Danışmanı  Mahmut Türk ile de görüştü. Burada Bakan Özlü’yle Tarsus Gıda ihtisas organize sanayii ile ilgili fikir alışverişinde bulundular.

Tarsus ilçe Başkanı Mehmet Yıldız, Ankara’daki ziyaretlerin olumlu geçtiğini ve iyi haberlerle döndüklerini söyledi.

0 Yorumlar

Yorum Gönder