BAŞKAN CAN, “BÜTÜN BİRİMLERİMİZ RAMAZAN BAYRAMI HAZIRLIKLARINI TAMAMLADI”


Tarsus Belediyesine bağlı birimlerin Ramazan hazırlıkları tamamlandı. Vatandaşların bayramı rahat ve huzurlu bir ortamda geçirmesi amacıyla gereken tedbirler önceden alındı.
9 günlük Ramazan Tatili boyunca vatandaşların yanında olduklarını belirten Belediye  Başkanı Şevket Can, vatandaşın huzurlu bir bayram geçirmesi için bütün hazırlıkların tamamlandığını söyledi.
Başkan Can, “Rutin kontrollere ek olarak bayram öncesinde yiyecek, içecek satan işyerleri üzerinde kontroller yoğunlaştırılırken vatandaşlara bozuk ve kullanım süresi dolmuş gıda maddeleri satılmaması ve yedirilmemesi için işyerlerine gerekli denetimler yapılıyor.  Bayram süresince görev yapacak nöbetçi personellerimiz vatandaşlarımızın huzurlu bir ortamda rahat bir şekilde bayramlarını geçirebilmeleri için çalışacaklar. Vatandaşlarımızın gönlü rahat olsun. Bu münasebetle tüm vatandaşlarımızın Ramazan bayramlarını tebrik ediyor nice bayramlara sevdikleriyle sağlık sıhhat içerisinde ulaşmalarını Cenab-ı Allah’tan diliyorum” dedi.


0 Yorumlar

Yorum Gönder