AK PARTİ İFTARDA BULUŞTU


AK Parti Tarsus İlçe Teşkilatı başkan ve yönetimi, iftar yemeğinde bir araya geldi.
 İlçe Başkanı Mehmet Yıldız, ilçe Başkan yardımcıları Hasan Kaya ve Halit Uçan tarafından verilen iftar yemeğinde ilçe yöneticileri, Kadın kolları ve Gençlik Kolları yöneticileriyle bir araya geldiler.
Yıldız “İlçe teşkilatı olarak birlik ve beraberlik içinde bir araya geldik. Parti teşkilatımız, Kadın ve Gençlik Kollarımız, mahalle temsilcilerimiz, delegelerimiz ve tüm üyelerimizle birlik ve beraberlik içinde yarın seçim yapılacakmış gibi çalışıyoruz” dedi.
 İlçe Başkanı Mehmet Yıldız, “Bizler her fırsatta bir araya gelerek milletimizin sorunlarına çare olmaya çalışıyoruz. Bu Ramazan ayında hizmetimize ihtiyaç duyan tek bir kişi olsa bile, yaşam koşullarının iyileştirilmesinde katkı sağlayacağımız her kese ve her kesime ulaşıncaya kadar durmak yok, yola devam edeceğiz. AK Parti iktidarı olarak ülkemizi terör belasından kurtarmak için çalışmalar aralıksız bir şekilde devam etmektedir.

Bu iftar sofrasında bizleri bir araya getiren Cenab-ı Rabbime hamdolsun ki bu gün Ramazan ayının ruhuna uygun olarak dayanışma içerisinde hep beraberiz.  Dayanışma içerisinde ortak payda olarak insanlara hizmet yolunda bir olduğumuzun, diri olduğumuzun, iri olduğumuzun göstergesidir. Bizlerin yanında bu aşkla, bu şevkle duyduğunuz müddetçe AK Parti'nin tüm ehil kadroları millete hizmet yolunda gece gündüz, yılmadan, usanmadan milletimize hizmet için görevinin başındadır” dedi ve iftar yemeğini veren Başkan yardımcıları Hasan Kaya ve Halit Uçan’a teşekkür etti.



0 Yorumlar

Yorum Gönder