TAŞKIN: ”AK PARTİ HİZMETİN PARTİSİDİR”



AK Parti Mersin Milletvekili Ali Cumhur Taşkın, seçim bölgesi olan Mersin’in Tarsus ilçesinde, partisinin ilçe teşkilatının Halk Günü’ne katıldı. Partisinin Tarsus ilçe başkanı Mehmet Yıldız’dan çalışmalar ve sorunlar hakkında bilgi alan, vatandaşların derdini dinleyen Milletvekili Ali Cumhur Taşkın,  Hükümetin bölgeye ve ilçeye yaptığı ve yapmakta olduğu yatırımlar hakkında ayrıntılı bilgi verdi.
Verdikleri her sözü yerine getirdiklerini,  AK Parti'nin milletten aldığı destekle Türkiye'yi her alanda daha ileriye götürmek için yoğun çaba gösterdiğini belirten Taşkın, başarıya ulaşmak ve halkın hayır dualarını almak için aralıksız olarak hizmet ettiklerini ve bunun karşılığında onların desteğini aldıklarını söyledi.
Taşkın, Türkiye'de kurulan her siyasi partinin mutlaka hizmet odaklı olması gerektiğini, bunu başarabilen tek partinin ise AK Parti olduğunun altını çizerek, “AK Parti sadece hizmeti esas alan bir partidir. AK Parti kurulduğundan bu yana insan ve hizmet odaklı siyaseti yaptı ve yapmaya devam ediyor. Halkımız bunun farkındadır. Şimdi önümüzdeki hedef 2019 yerel seçimleridir. Başta Mersin Büyükşehir ve Tarsus olmak üzere Mersin’imizin tüm ilçelerinde başarıya ulaşmak istiyoruz.” dedi.
Tarsus’a yapılmakta olan ve yapılacak olan önemli hizmetler hakkında bilgi veren Taşkın, “Hızlı tren konusunda söz vermiştik. İşte yapıyoruz. Çukurova Havaalanı inşaatı konusunda süreç devam ediyor. 600 yataklı Tarsus Devlet Hastanesi yapımı konusundaki süreç devam ediyor. Eğer 4-5 yıl önce hastanenin imar durumu konusunda belediye engel çıkarmasaydı bu hastanemiz çoktan bitmiş olacaktı. Kazanlı-Tarsus sahil bandı Turizm bölgesinde yol yapım çalışması sürüyor. Seçimden önce Tarsus’a Üniversite sözü vermiştik, çok şükür Komisyondan geçti ve Tarsus Teknoloji Üniversitesi kurulacak. Görüldüğü üzere biz verdiğimiz sözleri tek tek yerine getiren bir parti ve iktidarız. AK Parti iktidarı hiç durmadan hizmet yoluna devam ediyor. Bizim dedikodularla kaybedecek zamanımız yok. Çünkü biz hizmetin partisiyiz.” şeklinde konuştu.
Her zaman halkın içinde olduklarını ve olmaya devam edeceklerini ifade eden Taşkın, geçtiğimiz hafta doludan zarar gören 13 köye giderek, geçmiş olsun ziyaretinde bulunduklarını ve sorunlarına çare olmak için çaba gösterdiklerinin kaydetti.
AK Parti ilçe Başkanı Mehmet Yıldız ise yaptığı konuşmada, sürekli olarak halkla iç içe olduklarını ve önümüzdeki hedeflerinin 2019 yerel seçimleri olduğunu, 2019 seçimlerinden başta Tarsus olmak üzere Mersin Büyükşehir ve ilçelerinde büyük bir zafer elde edeceklerini ifade etti.
                                                                                                       


0 Yorumlar

Yorum Gönder