TARSUS’TA PKK/KCK OPERASYONU: 9 TUTUKLAMA


Tarsus’ta çeşitli kamu kurum ve kuruluşlarına, iş yeri ve araçlara el yapımı patlayıcı atan  PKK-KCK terör örgütü mensubu 9 kişi tutuklandı.
Tarsus Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre; ilçede farklı tarihlerde   PKK/KCK terör örgütü mensupları tarafından Girne Mahallesi Ayhan Bozpınar Anadolu lisesine yönelik  gerçekleştirilen eyp’li, Molotof kokteyli, taşlı ve terör içerikli yazılama, okula zarar verme ve okuldan hırsızlık olayını gerçekleştiren şahısların tespit edilmesine yönelik yapılan çalışmalar ve elde edilen kamera görüntülerinin yapılan incelemesinde 9 şahıs tespit edildi. Olayı gerçekleştiren şahısların yakalanmalarına yönelik yapılan planlı operasyon neticesinde Y. S. M.Ö. M.B, M.D, H.A, M.T, M.M, Y.Ö, ve H.Ç, isimli (Toplam 9 Şahıs) şahıslar yakalanarak gözaltına alındılar.

Kamu kurum ve kuruluşlara, ikametlere, iş yerlerine, araçlara yönelik, eyp’li (el yapımı patlayıcı) Molotof kokteyli, silahlı, havai fişekli ve taşlı saldırı eyleminde bulunan PKK/KCK mensupları yapılan sorgularının ardından sevk edildikleri  adli mercilerce tutuklandılar.

0 Yorumlar

Yorum Gönder