TARSUS’LU EMLAKÇILARA KIRIKKALE ÜNİVERSİTESİNDEN SERTİFİKA VERiLDi


Tarsus Emlak Müşavirleri Derneği üyeleri birlik beraberlik ve dayanışma yemeğinde bir araya geldi.
Mobil Restaurantta düzenlenen yemek ve sertifika dağıtım törenine Mersin Emlakçılar Odası başkanı Yavuz Selim Madenli, AdanaEmlakçılar Odası başkanı Ülkü Uçar, Tarsus Tapu Sicil müdürü Nurettin Dağ, Tarsus Emlak Müşavirleri Derneği Başkanı Enver Fidanoğlu ile üyeler ve davetliler katıldı.
Açılış konuşmasını yapan Enver Fidanoğlu “Artık Tarsus ve Mersin’deki emlakçı arkadaşlarda üniversite ayarında bilgi sahibi olup belge almaya başladı. Bölgemizde bu kapsamda ilk olarak kentimizde Emlakçılık yapıp Kırıkkale Üniversitesinin düzenlediği kurslara katılan 30 arkadaşımıza başarı ve yetki sertifikalarını dağıtıyoruz. Hayırlı uğurlu olsun” dedi.
Daha sonra Mersin Emlakçılar Odası başkanı Yavuz Selim Madenli bir konuşma yaparak “Emlakçıların haklarını korumak, yeni kanunun çıkmasıyla mesleğimizin itibarının ve kalitesinin yükselmesi için çaba harcamaktayız. Yeni yasa çıktığında Üniversite mezunu olmayanlar emlakçılık yapamayacak. Bugün yetki belgesi alan arkadaşlarımız
mesleklerine devam ederken, üniversite mezunları bile emlakçılığa başlarken yetkili arkadaşlarımızın yanında staj yapacaklar. Biz Emlakçılar olarak varız ve federasyonumuz da var. Bizlerde bu onurlu mesleğin onurlu üyeleri olarak sizlerin haklarını sonuna kadar koruyacağız” dedi.

Daha sonra kurslara katılıp belge almaya hak kazanan 30 emlakçıya Kırıkkale Üniversitesinin belgeleri dağıtıldı.

0 Yorumlar

Yorum Gönder