TARSUS ÇALIŞAN GAZETECİLER DERNEĞİ KONGRESİ YAPILDI


BAŞKANLIĞA ALİ KEMAL KÖSEOĞLU  SEÇİLİRKEN DERNEĞİN İSMİ DE BASIN MENSUPLARI  DERNEĞİ OLARAK DEĞİŞTİRİLDİ
Tarsus Çalışan Gazeteciler Derneğinin 2. olağan kongresi yapıldı. Başkanlığa  Flaş Medya Grup Kurucu Başkanı Ali Kemal Köseoğlu  seçildi.
Uğur işhanı bodrum kattaki Dernek  binasında  yapılan kongrede üyelerin  desteğini  alarak aday olan  Mersin Gazeteciler Cemiyeti Başkan Yardımcısı ve Flaş Medya Grup Kurucu Başkanı  Ali Kemal  Köseoğlu Çalışan Gazeteciler Derneği Başkanı seçildi.  Elife Özkan'ın derneğin  isminin  Basın Mensupları Derneği olarak değiştirilmesi  yönündeki  teklifi  görüşüldü ve  Derneğin  adının Tarsus Basın  Mensupları  Derneği olarak  değiştirilmesine oy birliği ile karar verildi.
Seçimin ardından  görevi Ali kemal  Köseoğlu'na  devreden eski başkan Serdar Baykal,  ''Bu bir bayrak  yarışıdır.  Biz görevde bulunduğumuz süre zarfında  görevimizi en iyi şekilde  yapmaya  gayret sarfettik. Şimdi de bayrağı Ali Kemal Köseoğlu başkanım devraldı.  Derneğimizi  daha ilerilere  taşıyacağına yürekten inanıyorum'' şeklinde konuştu.
Basın Mensupları Derneği  Başkanlığına  seçilen Ali Kemal Köseoğlu, 25 yıldır basın camiasının  içerisinde olduğunu  belirterek '' Mesleğimiz zor ve meşakkatli bir  meslek, yaşanan  sıkıntıları  biliyorum. Meslaktaşlarımızın  hem maddi hemde manevi  bakımdan  zor şartlar altında görev yapmaya çalıştıklarını  biliyorum.Arkadaşlarımla   sürekli  bir dayanışma  ve iletişim halinde  olarak sorunlarımızı çözüme kavuşturacağız'' dedi.
Tarsus Basın Mensupları  Derneği yeni yönetim  kurulu  Asil Üyeleri  şöyle :  Ali Kemal Köseoğlu, Serdar Baykal, Uğur Karagülmez, Hamza Yirik, Ufuk Cavlı, Hakan Temur  ve Meryem Elmastaş.
Yedek Üyeler: Seyhan İpekoğlu, Hasan Meteöz, Hasan Akça, Leyla Köseoğlu, Zeliha Temur, Elife Özkan
Özlem Ağırbaş,
Denetleme Kurulu : Nevzat Doğan, Neslihan Erkablan ve Mehmet Doğrugider.


0 Yorumlar

Yorum Gönder