MUSTAFA GÜÇYETMEZ’İN 3 KALP DAMARI DEĞİŞTİ


Tarsus İnşaat Malzemeleri İmalat ve Satıcıları Odası Başkanı ve Pusula Gazetesi Sahibi Mustafa Güçyetmez kalp krizi atlattı. Medical Park Tarsus Hastanesi’nde anjiyo yapıldıktan kısa süre sonra acilen ameliyata alınan Mustafa Güçyetmez’in tıkanan 3 damarı, Kalp ve Damar Cerrahisi Uzm. Op. Dr. Özgür Mart’ın ve ekibinin gerçekleştirdiği başarılı bir by-pass operasyonuyla değişti.

ÖNCE ANJİYO OLDU
Tarsus’un tanınmış isimlerinden Mustafa Güçyetmez, kalbinde rahatsızlık hissedince Medical Park Tarsus Hastanesi’ne gitti. Güçyetmez’e anjiyo uygulayan Kardiyoloji Uzmanı Dr. Ahmet Kalmış, 3 damarın tıkandığını ve acilen by-pass ameliyatı yapılması gerektiğini belirledi. Bunun üzerine Mustafa Güçyetmez, Kalp ve Damar Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. Özgür Mart ve ekibi tarafından ameliyata alındı.

AMELİYAT 4,5 SAAT SÜRDÜ

Yaklaşık 4,5 saat süren by-pass operasyonunda, Mustafa Güçyetmez’in kalbindeki tıkanan 3 damar değiştirildi. Başarılı geçen operasyonun ardından Güçyetmez, 2 gece yoğun bakımda gözetim altında tutulduktan sonra servise alındı. Mustafa Güçyetmez, büyük bir tehlike atlattığını ancak operasyonun ardından kendisini çok iyi hissettiğini belirterek, “Doktorumuza ve bütün Medical Park ailesine teşekkür ederim” dedi.

0 Yorumlar

Yorum Gönder