KAYMAKAM BEKİR ATMACA ÖĞRENCİLERİN KARNE SEVİNCİNE ORTAK OLDU


Tarsus Kaymakam Bekir Atmaca, ilçede 72 bin 962 öğrencinin karne heyecanı yaşadığı 2015–2016 eğitim öğretim yılının sona ermesi dolayısıyla,  Tarsus Ortaokulu’nda düzenlenen karne dağıtım törenine katılarak, öğrencilerin karne sevincine ortak oldu.
Kaymakam Bekir Atmaca törende yaptığı konuşmada, "Yaklaşık 9 aydır devam eden eğitim, öğretim yılının sonunda öğrencilerimiz emeklerinin karşılığını not olarak karnelerinde görecekler. Öğrencilerimize yıl boyunca eğitim veren başta öğretmenler olmak üzere onları yaz, kış demeyen hazırlayıp okula gönderen ve eğitim masraflarını karşılayan ailelere teşekkürlerimi sunuyorum. Sevgili öğrencilerimiz 3 ay sürecek olan tatilini hak ettiler. Yaz sıcaklarıyla birlikte gençlerimiz kendilerini serinlemek için bazen sulama kanallarına, ırmaklara ve barajlara atıyorlar, bu durum beraberinde tehlikeyi de getiriyor. Ancak özellikle ailelere sesleniyorum, öğrencilerimizi yaz boyunca gözleri önünde bulundursunlar." dedi.
 Gündeme dair konuşmalar, öğrenciler tarafından sergilenen halk oyunları, dans ve şiir gösterilerinin ardından, Kaymakam Bekir Atmaca karne heyecanı yaşayan öğrencilerle yakından ilgilenerek, sohbet etti ve karnelerini dağıttı. Okuma yarışmasında dereceye giren öğrencilere çeşitli hediyelerle birlikte okuma kitabı hediye eden Kaymakam Atmaca, öğrencilere “Yaz tatilini iyi değerlendirmelerini ve bol bol kitap okumalarını“ tavsiye etti.

 Kaymakam Atmaca, karne dağıtım töreninin ardından, İlçemiz Sadık Eliyeşil Ortaokulu’nda düzenlenen etkinlikte Teog sınavı ve karate müsabakalarında dereceye giren öğrencilere ödül ve kupalarını takdim etti.  Karne dağıtımı ve ödül törenine, Kaymakam Bekir Atmaca, İlçe Milli Eğitim Müdürü A.Sefa Demir, bazı kurum ve okul müdürleri, öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldı.

0 Yorumlar

Yorum Gönder