ÜNLÜ STAND UP SANATÇISI ATALAY DEMİRCİ ANNELER İÇİN SAHNE ALDI


Tarsus Belediyesi tarafından Anneler Günü nedeniyle düzenlenen programda sahne alan ünlü stand up sanatçısı Atalay Demirci, yoğun ilgi görürken, izleyicilere unutulmaz bir gün yaşattı.
75. Yıl Kültür Merkezi'nde düzenlenen etkinliğe Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe, MHP İlçe Başkanı Ertuğrul Bodur, Tarsus Ülkü Ocakları Başkanı Emre Bircan,  belediye meclis üyeleri, oda ve dernek başkanları ile çok sayıda vatandaş katıldı.
Yaklaşık 2 saat sahnede kalan Atalay Demirci, gösterisiyle annelere ve izleyicilere güzel bir program sundu.
Sanatçıyı tebrik eden Belediye Başkanı Şevket Can, günün anısına tablo ve çiçek verdi.
Program sonunda sanatçı Demirci ayakta alkışlandı.
Gecede söz alan Belediye Başkanı Şevket Can, Anneler Günü’nü belirli bir güne sıkıştırılmaması gerektiğini söyledi.
Başkan Can, “Her yılın Mayıs ayının ikinci Pazar gününü Anneler Günü olarak kutluyor, bizleri dünyaya getiren, hayatımız boyunca en büyük destekçimiz olan, bizlere olan sevgisini her an üzerimizde hissettiğimiz annelerimizin bu anlamlı günlerinde yanlarında olmaya çalışıyoruz. Hepimizin hayatında yüzlerce insan bulunmaktadır. Oysa Ağlarsa anam ağlar, gerisi yalan ağlar atasözün den de anlaşıldığı gibi hayatımızdaki yüzlerce insan içerisinde  hangisi bizi annemiz gibi koruyup kollayıp aynı zamanda da sevgisini ve şefkatini gösterebilir? Annenin sevgisi ve bu anne sevgisini çocuğun hissedebilmesi o kadar önemlidir ve o kadar özel bir duygudur ki, bu özel duyguyu da tek bir güne sığdırmak imkansızdır.  Annemiz, tüm hayatı boyunca bizi şartsız olarak seven, koruyup kollayan, canından can veren  yegane varlıktır.  Biz  sadece anneler gününde değil yılın 365 gününde onu sevdiğimizi hissettirelim. Onlar sadece iyi günlerimizde değil, hayatın en acımasız olduğu anlarda bile sürekli yanımızda oldular, onlar, varlıklarını kendi hayatları üzerine değil, bizim hayatlarımız üzerine koyma büyüklüğünü gösterdiler,  onlar, savaşmamız gerektiğinde bizleri sevgi silahları ile donatıp, bizlere dostluğun ve güzelliğin alfabesini öğrettiler,  biz, sevmeyi sevilmeyi, saymayı sayılmayı, iyi ile kötüyü ayırmayı, onların sıcak kucaklarında öğrendik. Hayatta gerçek sevgi ve merhameti görmek isteyenler annelerimize bakmalıdırlar. Onların her bakışında sevginin ayrı bir yanı keşfedilir. Annelerimiz için ne yapılsa azdır ve onlar her şeyin en iyisine layıktır.  Her zaman senin karşında masum ve sevgine muhtaç bir çocuk ruhuyla dururum. Çünkü sen benim annemsin. Beni benden çok tanıyansın, bilensin. Bana sarıldığın zaman tüm dertlerimi yok edensin.

Başta bütün şehit annelerimiz olmak üzere tüm Annelerin Anneler Gününü, şahsım, kurumum ve Tarsus halkı adına kutluyorum” dedi.

0 Yorumlar

Yorum Gönder