KEMALPAŞA CAMİ TEMELİ PERŞEMBE GÜNÜ ATILACAK


Tarsus Belediyesi tarafından Kemalpaşa Mahallesi’nde yaptırılacak olan Kemalpaşa Cami’sinin temel atma töreni 2 Haziran 2016 Perşembe günü yapılacak.
Göreve geldikleri günden bu güne yaptıkları vatandaşlarla istişare ederek hareket ettiklerini belirten Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, Kemalpaşa Mahallesi’nde cami eksikliğinin bulunmasından dolayı harekete geçtiklerini söyledi.
İnsanlar arasında hiçbir şekilde ayrım yapmadan, her mahallenin ihtiyaçlarına ve gelen taleplere göre hizmet vermeye çalıştıklarını ifade eden Başkan Can, “En önemlisi ise insanlarımız arasında hiçbir şekilde ayrım yapmadan, her mahallenin ihtiyaçlarına ve gelen taleplere göre hizmet vermeye çalışıyoruz. İnsanlarımızı ötekileştirmeden, insanlarımız arasında birlik ve beraberliğe vesile olacak, kaynaşmayı hızlandıracak hizmetlerdir bizim amacımızdır. Biz aynı vatan altında yaşamayı arzu eden herkese kucağımızı açıyoruz. İnşallah yapılacak olan cami bu kucaklaşmaya vesile olur” dedi.

Başkan Can, Kemalpaşa Mahallesi’nde 2 Haziran 2016 Perşembe günü saat 15.30’da Kemalpaşa Caminin temeli atma törenine bütün Tarsusluların davetli olduğunu kaydetti.

0 Yorumlar

Yorum Gönder